Gratis-Daten

Op veel datingsites kun je gratis daten of je gratis inschrijven met verschillende gratis mogelijkheden. Op Gratis-Daten.nl veel informatie over Gratis Datingsites geordend in categorieën zodat je sneller de datingsite die bij je past kunt vinden.Gratis-Daten Reviews

  oplichters

  Dit zijn grote oplichters netzoals gratis-daten.org Niks gratis en voor het versturen van berichten moet je credits hebben waar je dik voor moet betalen. En de berichten die je krijg zijn allemaal fake . Dit soort sites moeten aangepakt worden.

  Sterke punten
  sterk in het oplichten

  Zwakke punten
  alles

  fakers

  als je je inschrijft krijg je al vrij snel allerlei berichtjes binnen. Lijkt leuk. En als je dan wilt antwoorden moet je wel eerst credits kopen om dat te kunnen doen, hoezo gratis? En als je je eigen emailadres geeft zeggen alle dames nagenoeg hetzelfde: ik kan niet anders mailen dan via deze site, ik vind het nog niet veilig genoeg om mijn adres te geven, ik mag alleen maar via deze site mailen, ik wil je eerst beter leren kennen....etc Met andere woorden, ze houden je aan het dure lijntje van het kopen van credits om je op die manier uit te kleden. Niet doen dus !!

  Sterke punten
  het lijkt gratis, dat verkopen ze goed

  Zwakke punten
  alles na de aanmelding, fakers zijn het !

  Bijna niks is echt gratis

  Vrijwel geen enkele datingsite op het overzicht "Gratis-Daten" is echt gratis. Je kunt je alleen gratis inschrijven en daar houdt het mee op. Deze website voegt niets toe dan wat Datingwebsites al doet. Zonde van je tijd om daar een kijkje te nemen. Datingwebsites.nl is beter.

  Sterke punten
  Sterk in misleiden met gratis wat uiteindelijk niet gratis is. De tarieven zijn meteen te zien per categorie (dus is het niet gratis). Je vrij snel prijzen vergelijken.

  Zwakke punten
  Heeft geen enkele toegevoegde waarde. Categorieen is slecht zichtbaar.

  hallo

  :d

  Sterke punten
  alles

  Zwakke punten
  niks

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review