Go4Two

Als je nog geen premium lid bent krijg je telkens mailtjes van vrouwen maar als je lid ben (voor minimaal drie maanden )krijg je niets meer. Mailen of chatten met dames gaat ook niet je krijg gewoon geen antwoord. Alles is fake. Zo discreet zijn ze ook niet met afschrijven van geld van je rekening op je afschrift staat Go4Two voor mensen die in een relatie zitten een probleem als hun partner op gaan zoeken wat Go4Two is. Mensen deze site is fake niet aan te raden.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Bezoek Go4Two Reviews over Go4Two

2 reacties

blijkbaar een zuivere vorm van oplichting . krijg geen berichten meer , kan niet chatten , kan mn profiel niet aanpassen niets .
de eerste 4 berichten dat ik kreeg met die dames wou ik chatten maar gaat helaas niet . dan krijg je plots een bericht dat ze niet online zijn of dat ze niet willen chatten . is er een mogelijkheid om je geld terug te krijgen ????

ik kan wel mn profiel aanpassen, maar chatten lukt niet alhoewel ze bijna allemaal online zijn, berichten sturen wel maar ik krijg niks terug, nada, nul een echte fake boel.
Ik stuurde een mail naar hen, ze zegden dat alles perfect werkte ma het kwam omdat mn profiel nog niet compleet was dat ik geen reactie kreeg alhoewel mn profiel super compleet is.
Opgelet er is er nog zo een met dezelfde lay out : Cupido-dating

Bezoek Go4Two Reviews over Go4Two

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Go4Two
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden