Fake

Ik begin te denken dat alles op deze site fake is. Ik heb er 2 maanden opgezeten en over de 700 mails van Gewillige vrouwen ontvangen. Daarbij waren ook jonge meiden die het eens met een oudere man wilde proberen. Ze schrijven je dat ze in de buurt zijn en een beurt nodig hebben. Wil je een afspraak dan is er plotseling iets tussen gekomen. Ook was er een vrouwtje die ergens boven de rivieren woonde en een maand later stuurde ze me dezelfde foto met een andere profielnaam en woonde plotseling in België. Ook kreeg ik bericht van een jonge vrouw die in mijn wijk woonde. Toen ik om een date verzocht had ze plotseling geen tijd meer en heeft nooit meer gereageerd op mijn bericht. Een ander zou komen , maar alles wat kwam was niet zij. Navraag bleek dat ze gestruikeld was en haar mobiel in een straatput belandde. Na 4 weken weer eens naar haar geschreven ... bleek dat ze in het ziekenhuis lag. Dat gaf voor mij de doorslag dat het fake moest zijn. Ook wilden de vrouwen almaar blijven schrijven op de site ondanks dat ze mijn privemailadres hadden gekregen. Ik denk dat achter de site alleen maar mannen en vrouwen zitten die dagelijks de mails ( 1 € per bericht ) beantwoorden en zo proberen je het geld uit je zak te kloppen Mijn goede raad mijdt dit soort sites , de meeste zijn fake en kossten onnodig geld. Koop liever iets leuks voor je geld. Deze site is het niet waard !!!!!!

Sterke punten
Veelal mooie vrouwen , maar fake

Zwakke punten
Kost alleen maar handen vol geld

Bezoek GewilligeVrouwen Reviews over GewilligeVrouwen

1 reactie

Gewilligevrouwen.nl
Wat een waardeloze site is dit.
Men zit steeds de vermelde tekst in de account te veranderen, zitten met de gegevens te sjoemelen.
Maken afspraken, waarna je hele boze reacties krijgt, en dat vind ik dan ook erg logisch, enkel degene die van niets weet, die krijgt het op zijn boterham.
Ik heb dit ook al een aantal keren meegemaakt, ik heb er maar geen reactie op gegeven, want dan geef je de verkeerde op zijn kop.

Ik heb dit gegeven al eens in mijn commentaar geplaatst, in mijn account, en ja hoor dit word steeds netjes gewist.
Wat is "gewillegievrouwen. nl een ammateuristisch gedoe, gewoon walchelijk!
Zo is ook mijn scherm naam door deze ammateurs aangepast, wat een stelletje kleuters zijn het van de site 'gewilligevrouwen.nl "

Ik zie dus steeds meer klachten verschijnen van deze site, nog even, dan zal niemand deze site nog bezoken, ik ga me in elk geval uitschrijven.

Bezoek GewilligeVrouwen Reviews over GewilligeVrouwen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over GewilligeVrouwen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden