funmatch

sinds vandaag funmatch geprobeerd aantal dingen vallen meteen op je moet een foto plaatsen bij je aanmelding maar iedreen kan zo je foto van deze site rippen geen beveiliging mag je toch wel verwachten van een betaal site .... niemand reageerd op een oproep die iemand plaatst wel raar als je op een site zit voor mensen die leuke dingen met andere mensen willen doen .... ten tweede ze hebben bijna 1000 leden als je dan kijkt hoeveel er online zijn totaal dat zijn er 2 of 3 maar dan is dat al veel ookal een beetje raar voor zoveel leden ?????? staan dubbele profielen in met dezelfde foto met andere leeftijd heb er 1 ondekt kerel van 55 die ook 24 is staat notabene langs elkaar dus heb zowiezo al me twijfels bij deze site zal wel weer geldklopperij zijn !!!!!

Sterke punten
denk dat ze het geld uit je zak kloppen

Bezoek FunMatch Reviews over FunMatch

3 reacties

Beste Jo,
Dank voor je review. Het is natuurlijk niet leuk te lezen dat er gedacht wordt dat de site geldklopperij is. Ik kan je verzekeren dat dit niet het geval is. Wij proberen een eerlijke transparante leuke site te maken. De twee heren waar je aan refereert zijn twee verschillende leden. Dus absoluut geen niet fake. Kijk maar eens goed naar de gebruikersnamen. Deze komen niet overeen. Ik geef toe dat er misschien nog een paar foutjes schuilen op de site. Ik ben daarom erg blij dat je deze kenbaar maakt. ik neem je punten gelijk mee en ga kijken om deze op te lossen. Verder wil ik je nog mededelen wij een transparante organisatie zijn. er staat ook een telefoonnummer bij onze contact gegevens. Je kunt ons op werkdagen ook op die manier bereiken. Toch hoop ik dat je alsnog veel plezier zult beleven op Funmatch.

Met vriendelijke groet,

Maurice

Ik vind het juist een 'anders dan anders' website waar het niet om een relatie gaat maar waar je iemand kunt vinden die net als jou een leuke dag, avond of middag wilt hebben. Op iedere website zie je tegenwoordig wel iets of iemand verschijnen die een andere foto plaatst dan van hunzelf?

Om op basis van 1 gelijke foto te beginnen over geldklopperij lijkt me kort door de bocht. Zeker als je de eerste maand gratis kunt testen?

Ik ga het nu juist proberen!

ten eerste verdenk ik ( een mening ) ik zal niet zeggen dat het geldklopperij is maar vind aantal dingen raar ..... zo kan je bijvoorbeeld de foto's van profielen zo kopiëren normaal zou dat niet moeten kunnen cker niet bij een betaal site dan mag je er van uitgaan dat je foto beschermd word! en ik ben niet opzoek naar een relatie wel naar mensen waar je mee kan afspreken met mensen om leuke dingen te doen !!! en ja ookal is het een jonge site van de 1000 leden ongeveer zijn er maar 3 ofzo online is dat niet heel weinig ??? maar ja blijf critisch

Bezoek FunMatch Reviews over FunMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FunMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden