kan deze oplichting via internetpolitie aangepakt worden ?

kan deze oplichting via internetpolitie aangepakt worden ?

yep, pure scam, gelukkig heb ik nooit betaald... ik heb enkel mijn gratis credits opgebruikt en nu krijg ik nog steeds van diezelfde zogezegde dame mails... al maanden aan een stuk .... en er komen er zelfs nog bij... nou, gaat gewoon naar de junk, dus heb er geen last van in mijn inbox. lol.... Kan zo'n oplichting echt niet aangegeven worden ?? ik bedoel maar, als je een foto op facebook plaatst die ergens bij iemand in't verkeerde keelgat schiet, dan heb je het zitten en wordt het een wereldwijd schandaal dat je maandenlang achtervolgt. en dit kan zomaar ????? de wereld op zijn kop ??? Nou als dit ongestraft kan .... misschien dan ook maar eens aan denken om een makkelijkgeldverdienenzaakje op te starten ... haaaahahahahhaha lol . Want met dat 9-5 jobke ga ik niet rijk worden ??? iemand ooit al rijk van geworden trouwens ?? internet crime unit doet toch niks aan zo'n scamzaakjes ... dus iedereen go for it als je vlug wil gemakkelijk veel verdienen ... haahahaha ... (grapje hoor ... kom mij nu niet in de bak draaien) ... wil enkel de ironie maar aantonen ....

Maar wat ik me eerlijk afvraag, zijn pure oplichtingsite als dit niet belangrijk genoeg voor een internet crime unit ? er was het ukashvirus dat zich zelfs voordeed als zijnde de politie zelf die je pc blokkeerde. hoe ver mogen scammers gaan om mensen op te lichten vooraleer internet crime unit ingrijpt ????

Sterke punten
dat kan achterhaald worden wie ze zijn om deze oplichtingspraktijken en internetcrime te stoppen. Zoals in een eerdere post vermeld : dat koppel achter frunnikken is godsamme op TV geweest ... en dat kan allemaal ???

Zwakke punten
dat niemand er een zich een bal van aantrekt om dit soort fraude te stoppen.

Bezoek Frunniken.nl Reviews over Frunniken.nl

1 reactie

Datingfraude door middel van fictieve profielen welke gemaakt zijn door medewerkers van "datingsites", heeft bij de fraudehelpdesk geen prioriteit. Deze zogenaamde datingsites zijn in feite entertainmentsites.
Wat wel prioriteit heeft bij datingfraude zijn scammers die geld aftroggelen door middel van zielige verhalen en leugens.

Bezoek Frunniken.nl Reviews over Frunniken.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Frunniken.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden