Leuke avond en 2 matches :-)

Leuke avond en 2 matches :-)

Voor de eerste keer in mijn leven een speeddate gedaan en ik vond het eerlijk gezegd erg spannend! Gelukkig werd ik vriendelijk ontvangen wat al wat gerust stelde en na de eerste twee gesprekjes was de spanning helemaal weg. Een erg leuke avond gehad waarbij ik een boel leuke mannen heb gesproken en er ook nog eens twee matches aan over gehouden.

De organisatie komt professioneel over, al vond ik het wel een nadeel dat de speeddate een keer verzet is wegens gebrek aan kandidaten. Wel begrijpelijk dat dit soms gebeurd maar als je in spanning uit kijkt naar je eerste speeddate sessie toch wel jammer. Gelukkig was de nieuwe datum niet lang na de oorspronkelijke datum en ging die wel door. De communicatie van het Flitsdate was helemaal super.

Ik heb het als zeer positief ervaren en mochten de matches uiteindelijk niks worden kom ik zeker nog een keer terug!

Sterke punten
Vriendelijke host
Leuke kandidaten
Goede communicatie organisatie

Zwakke punten
Speeddate wordt soms verzet wegens te weinig deelnemers

Bezoek FlitsDate Reviews over FlitsDate

2 reacties

Wel toevallig dat deze positie review kort na een negatieve review komt.

Vermoedelijk blijven de vrouwen op hun plaats zitten en rouleren de mannen. Psychologisch gezien ben je dan als man in het nadeel. Vervolgens mag je de ganze avond je sollicitatie gesprekjes voeren met een vooraf onbekend aantal vrouwen met een vooraf onbekend uiterlijk. Een soort analoge tinder dus. Maar dan tegen aanzienlijk hogere kosten. De consumpties zullen er ook wel duur zijn. Logisch dus dat het niet lukt om voldoende aanmeldingen te krijgen. Een man met een beetje eigenwaarde loopt honderd meter verder de kroeg binnen.

Bezoek FlitsDate Reviews over FlitsDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlitsDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden