FlirtScout24 - Laat je niet belazeren !!!

FlirtScout24 - Laat je niet belazeren !!!

Dit is een site voor pure oplichting, je zal nooit een afspraak kunnen regelen.
Bij mij had iemand mij leuk gevonden via Tinder. Je moest aanmelden om met haar in contact te komen. Je kreeg hierdoor 1 credit cadeau. Dus 1 keer proberen kon geen kwaad. Was er een dame die mij een bericht stuurde met de melding dat ze in mijn wijk woonde. Na 1 bericht terug gestuurd te hebben, kon ik de nepsite al ontmaskeren. Ze woonde helemaal niet in mijn wijk, maar vele kilometers verder. Dus gelukkig maar 1 credit verspeeld.
Voor de rest ziet het er mooi uit, maar schijn bedriegt. Vele profielen kom;je op andere fake sites tegen en dan weet je ook wel genoeg zeker. Dat vrouwen hun woonplaats niet moeten invullen is al heel verdacht. Dus laat je niet kisten. Was na die 1ne credit mijn profiel vergeten te verwijderen. Weet je hoeveel berichten er na een week in mijn mailbox zaten? Dit kan je niet raden. Wel meer dan 1000 !!! En vaak reacties op het niet antwoorden op hun vraag. Ja, heb voor plezier eens even een aantal berichtjes gelezen. Dit kan je echt niet vatten !!!

Sterke punten
Ziet er mooi uit met leuke foto's en dames.
Lay-out oogt zeer professioneel.
Structuur is in orde, maar laat je niet vangen.

Zwakke punten
Alles aan de site is fake !!! Dus koop geen credits , want die ben je toch kwijt. Vergeet ook niet je profiel te verwijderen mocht je toch aanmelden, want je mailbox ontploft !!! Dus een verwittigd man is er 2 waard. Afblijven van die handel !!!

Bezoek FlirtScout24 Reviews over FlirtScout24

1 reactie

Deze site is nepper dan nep, Als ik naar de site ga krijg ik alleen dames te zien die zogenaamd in mijn buurt wonen. Men weet niet eens of ik een man of een vrouw ben. Men weet niet of ik een hetero, homofiel,een lesbie of biseksueel ben. Ook weet me niet eens waar ik woon. Ik kan in Nederland wonen of in België of in Luxemburg. Misschien woon ik wel in Duitsland.
Men gokt erop dat ik in Nederland woon, dat ik hetero ben, een vrouw zoekt en ergens in Nederland woont en dat ik uit ben op seks. Er staan afstanden bij maar niet ten opzichte van welke woonplaats en wijk. Beetje dom van de webmaster. Volgens mij krijgt iedereen dezelfde dames en dezelfde afstand te zien.

Bezoek FlirtScout24 Reviews over FlirtScout24

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlirtScout24
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden