Vreemd!

Ik heb na het lezen van de reviews hier iets bijzonders gedaan. Ik heb een nieuw profiel gemaakt, maar me voorgedaan alsof ik een vrouw was. Stond ook duidelijk in mijn profiel. Zelfs nog een sexy foto van de dame die me hier geld afhandig gemaakt heeft als profielfoto er bij gedaan. En wat er gebeurde: ik word voornamelijk bekeken door vrouwen! En hun profiel lezend: ze zijn op zoek naar een man! Vraag ik me toch af wat ze op een profiel van een vrouw te zoeken hebben!

Sterke punten
Niet echt!

Zwakke punten
Erg op mannen gericht om ze geld afhandig te maken.

Bezoek FlirtPlek Reviews over FlirtPlek

5 reacties

Heb je berichten ontvangen van die fakevrouwen?

Het klopt inderdaad wat je schrijft spijk, als je een vrouwenprofiel aanmaakt wordt je uitsluitend door vrouwen bekeken en direct al na het inloggen om te zien wie je bent en wat je komt doen. Geloof me maar dat hier geen echte vrouwen zitten. Uitsluitend site-beheerders of chatoperators waar je mee te maken hebt. Zo zijn er ruim 400 van dit soort flut-sites. Snap niet dat dit mag van de regering.

Op sommige flut-sites kun je niet eens een vrouwenprofiel aanmaken, probeer maar uit. Succes.

Over een aantal maanden staat te teller van dit soort nepsites op 500.
Dan kan het toch niet meer rendabel zijn?

Is bij de site stoute afspraakjes ook zo.Je kan het zien dat het nep is.

Jazeker, krijg bericht van menig dame, met naaktfoto's en al en verzoeken om sex. Het allermooiste was een dame die zei dat ik een mooie man was. Blind of zo, mijn profiel niet gelezen? Staat echt dat ik vrouw ben en de foto laat ook weinig aan de fantasie over. Ik heb zelfs nog op de site gecheckt: ik sta echt bij de vrouwen. Het is dat het geld kost anders zou ik uit leedvermaak deze dame en de anderen terugschrijven dat ze beter moeten lezen, dat ik geen pik heb voor ze ;-)

Bezoek FlirtPlek Reviews over FlirtPlek

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlirtPlek
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden