oplichters

Het is gewoon oplichterij na 3 weken te hebben gechat eindelijk dacht ik een date komt ze met een smoes heb erg slecht nieuws gehad en toevallig dit weekend 380 euro lichter geworden

Sterke punten
Mooie fotos

Zwakke punten
alles van deze site

Bezoek Flirt On Reviews over Flirt On

6 reacties

Erotische datingsites zijn bedoelt voor vermaak met fictieve profielen, waarop je je erotische fantasieën kan uitleven op de website, tegen betaling. Erotische datingsites zijn niet om afspraakjes te maken met echte dames, omdat ze zij verzonnen. Elke overeenkomst met bestaande personen berusten op louter toeval. De foto's zijn afkomstig van diverse buitenlandse websites en de omschrijving van de profielen zijn door de redactie verzonnen. De reacties van de fictieve profielen worden beantwoord door chatoperators in dienst van een extern bedrijf. De chatoperators worden hiervoor betaald, en mogen niet met jou afspreken, omdat ze niet de persoon zijn van het profiel. Het is mogelijk berichten van een de blonde slanke dame van 20 jaar, beantwoord wordt door een man van 60 jaar en de volgende dag door een huisvrouw van 40 jaar en een dag later weer door iemand anders. Lees de algemene voorwaarden maar eens goed door, vooral paragraaf 4 - Disclaimer. "Bepaalde personages, profielen en/of advertenties kunnen fictief zijn en hebben puur een entertainment karakter. Het contact via Berichten is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk."

Correctie - Erotische datingsites zijn bedoelt voor vermaak met fictieve profielen, waarop je je erotische fantasieën kan uitleven op de website, tegen betaling. Erotische datingsites zijn niet bedoelt om afspraakjes te maken met echte dames, omdat ze zijn verzonnen. Elke overeenkomst met bestaande personen berust op louter toeval. De foto's zijn afkomstig van diverse buitenlandse websites, de omschrijving van de profielen zijn door de redactie verzonnen. De reacties van de fictieve profielen worden beantwoord door chatoperators in dienst van een extern bedrijf. De chatoperators worden hiervoor betaald, en mogen niet met jou afspreken, omdat ze niet de persoon zijn van het profiel. Het is mogelijk berichten van een de blonde slanke dame van 20 jaar, beantwoord wordt door een man van 60 jaar en de volgende dag door een huisvrouw van 40 jaar en een dag later weer door iemand anders. Lees de algemene voorwaarden maar eens goed door, vooral paragraaf 4 - Disclaimer. "Bepaalde personages, profielen en/of advertenties kunnen fictief zijn en hebben puur een entertainment karakter. Het contact via Berichten is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk."

2e Correctie - Erotische datingsites zijn bedoelt voor vermaak met fictieve profielen, waarop je je erotische fantasieën kan uitleven op de website, tegen betaling. Erotische datingsites zijn niet bedoelt om afspraakjes te maken met echte dames, omdat ze zijn verzonnen. Elke overeenkomst met bestaande personen berust op louter toeval. De foto's zijn afkomstig van diverse buitenlandse websites, de omschrijving van de profielen zijn door de redactie verzonnen. De reacties van de fictieve profielen worden beantwoord door chatoperators in dienst van een extern bedrijf. De chatoperators worden hiervoor betaald, en mogen niet met jou afspreken, omdat ze niet de persoon zijn van het profiel. Het is mogelijk dat berichten van een 20 jarige blonde slanke dame, beantwoord wordt door een man van 60 jaar, de volgende dag door een huisvrouw van 40 jaar, en weer een dag later weer door iemand anders. Lees de algemene voorwaarden maar eens goed door, vooral paragraaf 4 - Disclaimer. "Bepaalde personages, profielen en/of advertenties kunnen fictief zijn en hebben puur een entertainment karakter. Het contact via Berichten is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk."

3e Correctie - Erotische datingsites zijn bedoelt voor vermaak met fictieve profielen, waarop je je erotische fantasieën kan uitleven op de website, tegen betaling. Erotische datingsites zijn niet bedoelt om afspraakjes te maken met echte dames, omdat ze zijn verzonnen. Elke overeenkomst met bestaande personen berust op louter toeval. De foto's zijn afkomstig van diverse buitenlandse websites, de omschrijving van de profielen zijn door de redactie verzonnen. De reacties van de fictieve profielen worden beantwoord door chatoperators in dienst van een extern bedrijf. De chatoperators worden hiervoor betaald, en mogen niet met jou afspreken, omdat ze niet de persoon zijn van het profiel, en omdat het bedrijf achter de erotische website inkomsten mislopen omdat de klant stopt met het versturen van berichten en zich afmeld. Het is mogelijk dat berichten van een 20 jarige blonde slanke dame, beantwoord wordt door een man van 60 jaar, de volgende dag door een huisvrouw van 40 jaar, en weer een dag later weer door iemand anders. Lees de algemene voorwaarden maar eens goed door, vooral paragraaf 4 - Disclaimer. "Bepaalde personages, profielen en/of advertenties kunnen fictief zijn en hebben puur een entertainment karakter. Het contact via Berichten is in die gevallen gemodereerd. Fysieke contacten zijn derhalve niet in alle gevallen mogelijk."

En hopen dat diegene die antwoord je buurvrouw of man niet is.

Ik wordt al maanden aan het lijntje gehouden door een zekere Lisa de mailadressen worden gewist ook de adressen dus je krijgt nooit contact met de persoon waar je mee afspreekt het kost je alleen maar crediets dus Friezel is een groete oplichterij Het gaat alleen maar voor het geld Verder intereseert Friezel zich niets om een relatie tot stand te brengen volgens mij vraagt hij de dames om mooie mailtjes te sturen zodat de geentereseerden maar crediets blijven kopen dus ik raad niet aan om met Friezel in zee te gaan. Klaas Slagter

Bezoek Flirt On Reviews over Flirt On

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Flirt On
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden