oplichters

ben lid geworden van die neppe kakzooi!, heb 90 euro betaald, en kan er niet eens inloggen stelletje oplichters, maar ga er zeker werk van maken,, voor alle mensen die dit lezen

NIET LID WORDEN!!!!!!!!!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Bezoek FairFlirt Reviews over FairFlirt

10 reacties

OPLICHTERS!! dat zijn het. hier zelfde gehad

Zo fake als maar wat! Gelukkig ben ik er niet ingetrapt had alleen een gratis profieltje om te kijken maar toen drong tot me door die site eens even te checken op mogelijke reviews want mn intuitie vertelde dat er iets niet in de haak was en ja hoor ik heb het goed gezien dat het weer een scammer/oplichterssite is!

Sloot een premium lidm sch af 19,90 per 14dagen met getekende machtiging tot autm incasso
Stom stom achteraf nu ik deze tegen FairFlirt gerichtte getuigenissen nu eerst pas las
Bedankt mannen ! Ja ik ben al tig keer van kastje naar muur gedirigeerd om op te zeggen wegens de gebleken nepperij van die FF s-exploitatie .
Opzegging werd door Service bitch Mieke Winters zw op w voor gefiateerd verklaart
maar horig als ze is aan Wibbling BV trekt ze dat akkoord in en nu dreigt Wibbling al meteen zonder eerst een zoals het hoort een betalingsherinnering gelijk met een in dreigende termen verwoorde aanmaning , nota bene met gerechtelijke stappen the works. Maffia prakijken zijn gaande bij FairFlirt waabij ik de term Fair voor dat oplichterszooitje een knap bedachte gotspe vind die duidelijk maakt hoe doortrapt die bende !
Wat een hufters ik denk dat de Godfather Jadorra in Luzemburg er ook flink garen spint bij deze schandelijke uitbating in meerdere van hun NL. sexdatings sites Heel normale menselijke behoeften aan contact worden hier gruwelijk te gelde gemaakt !
Ik ga dit aanvechten die kantenservice bitch die mij een oor aan wil naaien gaat met der rimpelige putjesbillen riant bloot in klachtenfora als deze .Succes mannen reageer en vrouwen ook wier portret voor de nep partner meldingen worden misbruikt als profielen ! Ik stonk er in U dus niet meer door dit te lezen .

Alle reviews geturft en naar de FAIRFLIRT klantenservice gestuurt .
Wat denk je ? dat alle gedupeerde ingeschrevenen nu hun geld terug krijgen ?
Tuurlijk niet ! Echt ongelooflijk , wat er daarop gebeurde? ! Prompt komt FFservice M Winters met ene WebbillingBV
een virtuele construktie ? op de proppen NB meteen met standaard aanmaning... om je tot betaling te pressen want ik heb via de ING een terugevordering gedaan
en nu is er geen geld voor haar dagelijkse champagne viering op weer een klant genaaid !
ipv dat er inhoudelijk op je e-mail wordt ingegaan presenteert die dame een plaat konkreet betonrot voor der gevel !NEE niet te krap zeg ! Een lefbroeister avant le lettre ! Zou ze in Amsterdam wonen ?
Ik denk dat die zg BV puur een virtueel chantage middel is een construktie ten villa van M Winters bedacht zodat ze ogenblikkelijk met een druk op de e-mail verzend knop een aanmaning kan verzenden met er aan gekoppelde incassobureau drijging
Ziezo die klacht indienende ex lid is ook weer door de "service" van Mieke Winters
bediend !.
Wanneer en wie gaan zich nou eens beter organiseren dan zon rubriek met klachten want zet GEEN ZODEN AAN DE DIJK om die zichzelf met Flair verrijkte en uitgeFlirte oplichtster van haar bed ( laten) lichten en berechten door justitie ?Of bestaat er geen recht meer in Nederland om dat soort lieden op te kunnen sluiten ? Heeft misdaadverslaggever Peter R de Vries ..nog een gaatje ?
Niet denk ik, dat gaatje ziet Peter wel in een Heerlijk Helder piep ..Proost Peter !
En mevr. Winters drinkt champagne en straalt als ze juicht : Pik in het is WInter(s) !

Mensen,
Ik ben er ook ingetrapt lijkt het. Met een 1,99 14 dagen abbo. Het 00800 nummer neemt niet op (is het überhaupt wel gratis).
Begin me nu echt een beetje zorgen te maken, kan iemand mij helpen met wat info?

ik heb opgezegt telefonisch maar email komt deze week zeggen ze krijg je ook daadwerkelijk een email dat je opgezegt hebt ?

Hallo,

ik heb hetzelfde gehad ik heb die 4x een terug boeking gedaan en krijg ineens een aanmaning met nog 40 euro erboven op
moet ik die nou wel of niet gaan betalen want ja ik zit er niet zo op de wachten
heb 3 dagen erna weer een aanmaning in de bus.

dus daar reageren ze wel op en op de mails enz.. niet ik heb me inmiddels afgemeld maar ik denk eraan dit via de media te gaan bespelen want dit is toch te zot voor woorden

Lol .. na temptation dating weer een nieuwe site ..
Ben er gelukkig niet in getrapt ..

Maar deze sites zijn makkelijk te checken .. Vermeld gewoon een paar extreme dingen bijvoorbeeld ik zoek een geile vrouw om bdsm te ontdekken .. alleen sex en zeker geen relatie.
Als je dan een reactie krijgt van een romantische lieve vrouw die van dansen en uiteten gaan houd met een romantische afloop weet je dat de site fake is :)

Hello Evryone.
please help me.
i wanna to delete my account,but i can't delete it!!
if i just push on delete button, than i will get am message that i can't delete my account !!
HELPE ME PLEASE !!

kan iemand mij vertellen hoe ik van deze fakers club af kan komen ze reageren gewoon niet

Bezoek FairFlirt Reviews over FairFlirt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FairFlirt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden