WWW.eflirtr.com

Oplichters zijn het.
Ik had een proef abonement van drie dagen genomen voor 1.99, maar er wordt 9 euro in rekening gebracht. Nep accounts van single dames. En het ergste, je kunt je account met geen mogelijkheid verwijderen. Men reageert niet op mails of contactformulier.
Nu automatisch verlengd, en ongeauthoriseerd geld afgeschreven van mijn creditkaart. Ik heb aangifte gedaan van oplichting bij de politie.

Sterke punten
Geen

Bezoek Eflirtr Reviews over Eflirtr

4 reacties

Het word nog erger na incasso van 8,97 ipv. 2,99 word het automatisch verlengd en incasseerd men 49,95 terwijl een proefperiode van 3 dagen word beloofd! Let OP!

Heb het hier ook zitten...heel die website is fake....geen reactie op mails !
Eerst ook proefperiode genomen voor 2,99 maar van men creditkaart ging er 8,97 af. Na die drie dagen kreeg ik plots mail binnen waarin staat dat er 49,95 van mijn rekening is gegaan. al paar mails gestuurd om die automatische verlenging stop te zetten met als resultaat...geen enkele reactie.
Ben nu naar mijn bank gestapt en die zullen nu proberen die verlengingen te stoppen. Is bedrijf uit Amerika je betaald dan nog eens wisselkosten ook gvd !

Oplossing is simpel. Je gaat naar je bank om daat formulier in te vullen van betwisting. Daarmee zou je normaal je geld terug kunnen krijgen van je bank + je bank geeft je gewoon een nieuwe creditkaart met nieuw nummer en de oude daar kunnen ze dan gewoon niks meer van afschrijven ! Probleem opgelost !

Dit is de derde keer dat ik mij probeer uit te schrijven,daar ik geen reactie stuur naar de kandidaten die u naar mij stuur.
Ik vind dit een slechte reclame ten aanzien van die kandidaten. Bij deze wens ik geen e-mails meer te ontvangen,daar ik mij ook nooit heb opgegeven voor deze site! Graag alleen een bevestiging van uitschrijving/dat ik geen e-mails zal ontvangen. Drie keer is scheepsrecht.

Bezoek Eflirtr Reviews over Eflirtr

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Eflirtr
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden