onbetrouwbaar

De date die ik afgelopen weekend met een man leek erg leuk te worden. rnIn zijn profiel stond dat hij niet hield van vrouwen die drie dates per week hadden maar zelf had hij volgens mij iedere dag een date.rnHij zat steeds te praten over mooie vrouwen met mooie lichamen en was bang dat hij door de date zijn stapavond (alweer) zou missen. Erg onrustige man. Wel op zoek naar eerlijkheid en stabiliteit maar er eigenlijk nog niet aan toe zijn.rnTip: wees eerlijk! Het scheelt mij weer een treinkaartje.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

2 reacties

Tja Lisa, troost je. Ik had afgelopen weekend een date en ze vond het geweldig en zeker voor herhaling vatbaar....
Alleen, toen ik toch nog eens op die site ging kijken, had ze haar profiel geblokkeerd en ze heeft nooit meer gereageerd op een mail of sms....
Dus ook hier was de eerlijkheid ver te zoeken!

Mijn date leek zo leuk op de foto (van 5 jaar geleden) en het profiel. Maar ach, nog niet gescheiden en daardoor grote financiele problemen. Hij vroeg of ik een goed salaris had. Hij had immers een alimentatie te betalen en twee studerende kinderen. Na het eerste drankje ben ik opgestapt. Hij zag vooral een relatie met mij wel zitten en vroeg of ik dat ook zo voelde. Nee dus!

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden