zwendel?

Anderhalf jaar geleden ben ik 5 maanden lid geweest van e-matching. Na drie dates heb ik me uitgeschreven omdat ik internetdaten niet echt geweldig vond. Nu maar weer eens een poging gewaagd, wat blijkt: er staan bijna allemaal dezelfde profielen op als toen.
Of de slagingskand op deze site is erg gering, of er staan veel fake-profielen op?
Zijn er meer mensen met die ervaring?

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

4 reacties

Op e-matching heb ik niet lang gestaan. Alleen een proef-profiel aangemaakt om even rond te kijken. Verder heb ik een proef-profiel aangemaakt bij BE2 en Match4Me. Bij RP ben ik één jaar betalend member geweest. Van dat jaar heb ik alleen actief gestaan als ik tijd had om er iets mee te doen.

Dan het antwoord op jouw vraag = Ja, overal en niet alleen op deze site kom je dezelfde profielen tegen. Ik kan ze tenminste met elkaar linken.
In het begin dacht ik nog (hahahahahaha, hier moet zelf om lachen) dat ze ergens van kende. Zelfs een paar mails verzonden met die vraag. Toen ik er meer gericht op ging letten zag ik dat je overal (in dating land breed) dezelfde profielen tegenkomt. Dat komt omdat ze zelfs de moeite niet nemen om de foto's te vervangen. Nou, ik vind het prima. Dan kan ik ze sneller herkennen.

Verander iets in je profiel, zoals bijvoorbeeld dat je nieuwe foto's hebt toegevoegd (door toevoegen datum) en dan komt er actie. Dan komen er verzoeken om de foto te mogen zien.

Ha Ha Irene, ik zie ineens zo'n mislukt tekstschrijvertje op een zolderkamer voor me. Die heel druk bezig is profielen te schrijven en afwijzingen aan het versturen is. Want het is opvallend dat de wat sneue types reageren en leuke mannen een standaard afwijzing sturen, of niets laten horen. En dan na 1,5 jaar nog op de site staan: geweldig!

Ja, jammer dat het niet werkt. Het heeft toch heel veel met de instelling van de mensen te maken die het gebruiken. Ik rook niet en drink niet, maar sport wel. Mede daardoor heb ik toch best wel wat redelijke en fatsoenlijke reacties gehad. Je moet wel selectief zijn en beledigingen op uiterlijk van de "heren" incalculeren en ze als selectie gaan gebruiken. Even in voetbaltermen van Cruijf: elk nadeel heeft zijn voordeel. Belediging op uiterlijk scheelt een date met een fout mannetje..... Ja, die van de zolderkamer, maar vooral die met de oude foto's waarop ze nooit ouder worden dan ze zijn.
Alweer een voordeel: je herkent ze aan de oude foto's!!

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden