TELEURSTELLEND

Af en aan ben ik twee of drie keer (betaald) lid geweest van E-matching. Sommige ervaringen zijn hetzelfde als bij andere datingsites: je krijgt de eerste dagen snel veel reacties. En als je een aardig bericht terugstuurt verneem je niets meer. Een flink deel van de profielen lijkt niet serieus te nemen. Het verschil met pak weg Relatieplanet is dat ik de omgangsvormen op E-matching vaak nog wat bedroevender vind. Ik zou een uurtje kunnen vullen met vertellen over lachwekkende, vervelende tot onthutsende ervaringen met dames op E-matching. Variërend van na een tijdje ogenschijnlijk gewoon normaal, aardig mailtjes uitwisselen dan opeens helemaal niets meer laten horen, tot niet komen opdagen bij een afspraakje of op het allerlaatste moment afzeggen tot ronduit agressieve, beschuldigende telefonades die zo ver van de realiteit af staan dat je het gevoel krijgt dat ze de verkeerde bellen. Eén voorbeeld: een dame die zelf direct had voorgesteld om 'snel af te spreken' belde mij op dat ik haar niet meer moest lastig vallen. Volgens haar had ik haar bestookt met SMS-jes en e-mails en stalkte ik haar. Ik wist niet eens waar ze woonde en had na haar eerste bericht slechts één berichtje gestuurd via de site, verder helemaal niets. Dergelijke gestoorde ervaringen heb ik eigenlijk voornamelijk op deze site gehad. Vreemd toch?

Sterke punten
Groot ledenbestand. Site werkt technisch vrij goed.

Zwakke punten
Veel nepprofielen.
Veel nepreacties.
Veel rare, gestoorde figuren.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

2 reacties

Ik kan me helemaal vinden in de reactie van Zwaluw en het is ook mijn grootste ergernis, als vrouw zijnde.
Hiermee wil ik zeggen dat het niet alleen de vrouwen zijn, die zo met andere mensen omgaan. Ook heb ik een lidmaatschap gehad bij een andere dating site en daar was het net zo.
Volgens mij heeft het te maken met een respectvolle bejegening, die hier ontbreekt. Hoe gaan deze mensen in het dagelijks leven dan met anderen om, vraag ik me wel eens af.

Groetjes, ciuvulina

Ik ken deze site helemaal niet, maar moet af en toe wel lachen om de verhalen die je leest. Misschien ook wel van opluchting, omdat als ik een vreemde reactie krijg het dan aan het totaal ligt. Ik blijf zoveel mogelijk beleefd en houd rekening met allerlei rare verwisselingen. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat de slechte ervaringen beperkt zijn qua aantal. Op een gegeven moment ga je het al als een opluchting ervaren als je een normale reactie krijgt die past bij je persoon. Ik heb alleen ervaring met Rp en M4M. Het is wel heel moeilijk om tot een match te komen. De meesten willen teveel en te snel. Als je niet meteen instemt met een op een ietwat drammerig gebracht voorstel dan gaan ze verder zoeken naar een wat gewilliger type. Dan hebben ze een date die net zo ongewillig is, maar het niet van te voren heeft laten weten. Dat is dan jammer, maar voor mij hoeft een verlaat voorstel tot vriendschap dan ook niet meer.
Ik ga voor een date als de persoon interessant lijkt. Denk nog helemaal niet verder dan dat. Heb dat ook in mijn profiel vermeld, maar lezen is ook iets dat veel mannen weg laten. Ik heb zelf een range van totaal 3 jaar. Ik denk dat die hoeveelheid nog wel te behappen is, maar als die range 10 tot 15 jaar is dan ligt dat natuurlijk een beetje anders. Zonder systeem gebeurt het dan wel dat je op sommige profielen 5x reageert. Een antwoord niet meer terug kunt vinden in je mailbox. Vooral de belangrijkste: de profielen niet meer uit elkaar kunt houden. Ik werk met foto op verzoek en als ik het idee krijg dat die situatie speelt dan sluit ik mijn profiel af. Er zijn enkele uitzonderingen, maar toch wordt het lastig als je niet weet of je reagerende mannen wel serieus moet nemen. Dat is eigenlijk wel een voorwaarde voor succes.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden