afwijzingen

@Harmken.

Ematching stelt gemakzuchtige leden in staat een standaardafwijzing te maken door middel van een keuzemenu. Tja vraag me af of dat iets is waar hoogopgeleiden gebruik van maken. Die kunnen wel beter dan dat?, denk ik dan. Ik heb me er diverse keren behoorlijk aan ge-ergerd toen ik ze kreeg. Zelf heb ik altijd een handgeschreven mailtje teruggeschreven als dat nodig was. Bij 1 vrouw gebeurde weer hetzelfde. Heb er een melige handgeschreven reactie op teruggeschreven. Ben daarna door die vrouw aangeven bij de Beheerder Ayatollah Politieman die mij vervolgens heeft gebanned voor mijn leven. Kwam goed uit want ik was echt helemaal klaar met EM. Ik kom nooit meer terug bij die ballentent. Sorry ik kan er nog alleen maar zeer negatief over schrijven. Ik was een zeer positief en aktief gebruiker en ging altijd met zeer veel respekt om met de vrouwen aldaar. Mijn indruk van de vrouwen aldaar is dat ze bijna allemaal ergens een schroefje los hebben. Bij de 1 zit dat hier, bij de ander daar. De 1 wil dit, de ander wilde dat. Ik heb in 2 jaar letterlijk van 2 vrouwen echt respektloos, lees onbeschoft gedrag last gehad via de mail. Ik heb die club aangeklaagd bij die thuiswinkel.org maar heb er maar vanaf gezien. Negeren is de beste manier bij dit soort misbaksels. Verder met mijn leven gaan. Maar dan wel het echte leven. Mij zul je nooit meer zien op een datingsite. Heb wel 2 automatische afschrijvingen kunnen laten terugboeken op mijn bankrekening.
Finito EM. Heb een goed een gelukkig leven.

Sterke punten
geen enkele.

Zwakke punten
vele oa de beheerder denkt commercieel.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

3 reacties

Aantrekkelijke vrouwen hebben overal kans en hebben geen datingste nodig.Tenzij zo zo veeleisend zijn dat niemand op de gewone markt er aan voldoet.

Alle vrouwen op datingsites zijn onbeschoft, hebben hoge eisen maar hebben zelf niks te bieden.
Voor een hoer heb ik meer respect.

Ben ik helemaal met je eens dat ze op de gewone markt te veeleisend zijn. Ik bezie ze, na eerste afspraakjes met meerderen in het echte leven als volgt: Bijna allemaal vechtgescheiden en bijzonder rancuneus naar de mannen toe, kinderen zelf moeten opvoeden, hard werken om te kunnen leven, carriere gemaakt. Dus weinig vrije tijd om uit te rusten om in het echte leven mannen te ontmoeten dus tja dan ga je maar op een datingsite vanuit je huiskamerlaptopje mannen ontmoeten. Kost relatief weinig tijd.

Er waren op ematching enkele vrouwen die zich afvroegen wat ik daar deed nadat ze mijn foto's hadden gezien en profielverhaal hadden gelezen. Daarom kom ik na mijn laatste ervaring nevernooit meer op een datingsite. Ik neem een tijd rust na al die rampentoestanden en dan zie ik het verder wel in het echte leven. Komt dus allemaal helemaal goed.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden