gemazzeld

Als ik al die matige tot slechte reviews lees moet ik wel geweldig gemazzeld hebben. Ik schreef me in toen het net uit was met een korte relatie (de eerste na mijn scheiding). Een beetje uit ballorigheid en eigenlijk alleen maar om te kunnen browsen. Een heel kort profieltje (drie zinnen) en geen foto. Onbetaald. Ik had de categorie 40 tot 55 jaar opgegeven. Prompt kreeg ik, een beetje tot mijn schrik, verschillende contactverzoeken. Daarop kun je gratis reageren. Het waren er 7 als ik me goed herinner. Met 3 daarvan ben ik gaan mailen, al snel via een prive mailadres, foto's uitgewisseld, etc. Na circa 3 weken heb ik me weer uitgeschreven, meer dan drie emailconversaties tegelijkertijd kon ik niet aan. Alledrie heb ik ook ontmoet. Met eentje klikte het niet geweldig, wel gezellig mee gegeten. Met twee anderen klikte het wel. Ik had even twee dames parallel, dat was een lastig dilemma. Een van de twee is nu alweer een paar maanden mijn vriendin.
Ik was verrast door het gigantische aanbod van, zo op het oog, leuke en serieuze vrouwen. De site vond ik technisch niet slecht, nieuwe aanmeldingen kwamen elke dag voorbij, je kon zien wie er naar mijn profiel gekeken had en je kon, als gratis lid, reageren op contactverzoeken.
Al met al ben ik dus zeer tevreden over E-Matching, ik zou de site zeker aanraden. Maar zoals gezegd, waarschijnlijk heb ik veel geluk gehad.

Sterke punten
Overzichtelijk, groot aanbod (in mijn categorie), goedkoop

Zwakke punten
geen

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden