Duidelijk

Het kan me niet schelen als iemand van me zegt dat ik dom ben, zolang ze er maar rekening mee houden dat ik niet zo dom ben als ze denken dat ik ben.
Hiermee heb ik alles samengevat wat er over deze site te zeggen is. Als je niet oppast ben je een vermogen kwijt aan neppers, en ik durf wel te stellen dat minimaal 80% van de damesprofielen nep is en heb weinig reden om te veronderstellen dat het met de herenprofielen anders is.
Opvallend hoeveel vrouwen tussen 20 en 50 opeens bij je in de buurt wonen die enorme behoefte aan seks hebben, maar op hun eigen profiel staat geen woonplaats of provincie. Bij wijze van proef heb ik mijn woonplaats gewijzigd in een vlekje met nog geen 150 inwoners. Bleken er maar liefst 43 vrouwen (bijna 30%) tussen 18 en 48 in die plek te wonen die thuis problematische seks hadden. Zennewijnen is een uniek onderzoeksobject. Met een ander erg klein plaatsje hetzelfde gedaan en toen zag ik in mijn inbox zelf vrouwen die in beide plaatsen woonden. Mijn conclusie, "hoe kleiner de plaats, hoe groter het aantal kosmopolieten".
Wat erg verhelderend is. is de bijgevoegde foto's te controleren op aanwezigheid op het wereldwijde web. Goed voor je talenkennis, ben erg veel Oost- en Zuid-Europese, alsook Aziatische sites tegengekomen en een behoorlijk aantal Amerikaanse.
Kortom, door de grote hoeveelheid nepprofielen herken je de echte profielen niet meer (als die er nog tussen zitten). Gewoon kappen met die handel als je serieus op zoek bent naar contacten.

Zwakke punten
Na enkele berichten uitgewisseld te hebben is het al duidelijk dat het niet de bedoeling is van de 'andere kant' om ooit fysiek contact te hebbe. Het liegen gebeurt meestal op een uitermate klungelige wijze.

Bezoek DatingPrikbord Reviews over DatingPrikbord

1 reactie

Willem jij bent niet dom.
De eigenaar van deze nepsite is dom.
Hij heeft geen vak geleerd en kan alleen geld verdienen met oplichting.
Hij moet steeds nieuwe mannen zien te lokken maar zijn sites. Want ook de heren die erin zijn getrapt raken geleerd.
Als je mensen wilt oplichten moet je wel geloofwaardig overkomt en dat is beslist niet het geval met dit soort sites.

Vrolijk kerstdagen boy iedereen, maar niet voor de oplichters en chatoperators.

Bezoek DatingPrikbord Reviews over DatingPrikbord

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatingPrikbord
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden