Neutraal

Hallo beste daters!

Ik ben de webmaster van Datingmeting.nl en wil graag even reageren op Dirk die van mening is dat datingsites fictieve profielen plaatsen en ik en mijn vriendin niet neutraal zijn. Hij heeft gelijk.

Gelijk in het feit dat: sommige datingsites fictieve profielen plaatsen. Wij zijn hier ons van bewust en vermelden dit altijd wanneer dit het geval is. Echter dat wij niet neutraal zijn, dat klopt niet. Sommige sites werken niet en andere wel. Sites die werken omdat ze nep zijn plaatsen wij meestal niet of vermelden in de review dat het gaat om fictieve profielen.

Wij zijn neutraal en proberen zo eerlijk mogelijke reviews te plaatsen. Wij testen namelijk alle datingsites en onderzoeken ze uitgebreid. Bewijs: Wanneer we ontdekken dat ze fictieve profielen plaatsen of dat het niet klopt vermelden wij dat in de review. Zie bijvoorbeeld: paralobi, fotodating, of mijnsexdating.

Een site helemaal door het slijk heen halen kunnen wij niet doen. We hebben dit al eens vaker gedaan en kregen toen brieven van advocaten binnen omdat we dan volgens de Nederlandse wet bezig zijn met lastering. We moeten dan ook subtiel vermelden dat het niet klopt, we doen ons best. Iedereen kan zijn eigen ervaring achter laten. Ben je niet tevreden over een datingsite of heb je het vermoeden dat het fake is? Schrijf je eigen review en wij laten het toe, mits in normaal Nederlands en onderbouwd.

Sterke punten
Neutrale reviews

Zwakke punten
Soms te enthousiast en misschien een beetje te positief

Bezoek DatingMeting Reviews over DatingMeting

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatingMeting
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden