Eindelijk?

Ik heb het gevoel dat op deze site meer echte en leuke mensen zijn dan op de andere sites waar ik lid van ben. Ook hun manier om te laten n of je wel echt bent spreekt mij wel aan. Op die manier sluit je de fakers die je overal tegenkomt toch uit!

Sterke punten
Gezellig, aardige mensen en hele leuke mogelijkheden zoals het sturen van knuffels en virtuele cadeautjes. (Vind ik als vrouw natuurlijk altijd leuk!)

Zwakke punten
Geen webcam mogelijk, maar of dat nu echt en zwak punt is.....

Bezoek Dating Is Fun Reviews over Dating Is Fun

8 reacties

Dit is een site met veel pornofoto's, mannen die hun stijve pik als profielfoto hebben. Deze site zit vol met sexueel gefrustreerde mannen.En waarschijnlijk nepprofielen. Wegblijven van deze site.

Vorige week lid geworden na de "positieve reviews" om eens te kijken. Toen telde ik 9 vrouwen (van 39-59, meeste getrouwd), 75 mannen en 74 stellen.
Als ik nu inlog kan ik niet meer naar profielen zoeken. Krijg telkens te zien: Je mag deze pagina niet bekijken (onvoldoende rechten) Registreer je eerst op Dating is Fun!

@Dirk, blijkbaar heb je toch niet goed gekeken of ben je nog in de war met een andere site waar je lid van bent. Er staan van de momenteel 192 leden maar enkele tussen met een geslachtsdeel als profielfoto.

@Stan Waarschijnlijk heb je een nieuwsbrief gemist, ook zou je even de FAQ raad kunnen plegen in beide gevallen had je geweten dat alleen leden met een echtheidsstempel volledig gebruik mogen maken van alle functies. Ook ben je een keer door de een operator aangesproken op het verkijgen van een dergelijke stempel.

Klik eens op de naam "Operator"... Inderdaad, ze zitten hier zelf de positieve reviews te schrijven. Voor een site als dit met 9 oude getrouwde vrouwen heb ik geen echtheidsstempel nodig.

Stan, is het wel eens in je opgekomen dat ik een berichtje krijg als er een opmerking of review wordt geplaatst? Verder moet ik je wederom teleurstellen: je opmerking dat ik zelf de reviews schrijf raakt kant nog wal en heeft ook totaal geen nut.

Misschien moet je je frustratie over het maar niet voor elkaar krijgen van een date maar op een andere plek van je af schrijven. Ik heb eens gekeken wat je allemaal voor reviews en opmerkingen hebt geschreven over allerlei sites en ik moet eerlijk zeggen dat mijn pc bijna vastloopt van zoveel negatief commentaar.

Als je wordt aangesproken om een echtheidsstempel te krijgen en je neemt niet eens de moeite om een antwoordt te geven dan moet je gewoon eens na gaan denken waar je mee bezig bent. En alleen aanwezig zijn op een datingsite zonder boe of bah te zeggen tegen andere leden werkt nu niet bepaald productief.

Raakt kant nog wal? Al op jouw naam geklikt?
Ik heb gelezen wat die echtheidsstempel is. Ik ga toch echt niet een foto van mezelf maken met een nummer en dat opsturen als ik jullie site alleen maar eventjes wil bekijken. En zoals ik al zei al helemaal niet voor 9 oudere getrouwde vrouwen.
En omdat ik negatief ben over 99% van de datingsites (omdat het bij die 99% alleen maar gaat om geld aftroggelen) ben ik gefrustreerd? Typisch weer zo'n beheerder/operator uitspraak!

Ik ben niet in de war met een andere site. Wel zie ik nu minder naaktfoto's dan voorheen. Ik zal geen lid worden van deze site, ook niet als het gratis is. Ook ik ben negatief over datingsites.

Gelijk wie een sex,flirt of vreemdgaan site begint zal nooit meer dan 3 tot 5% single vrouwen halen.Tenzij er vrouwen toegelaten worden die om geld vragen.

Bezoek Dating Is Fun Reviews over Dating Is Fun

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating Is Fun
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden