oplichters

ik ben op dateplaats terrecht gekomen.de vrouwen daar zijn heel aardig en weten je goed in te pakken.zelfs zo erg dat je grote gevoelens gaat krijgen. Ik heb met 11 dames contact gehad en alle 11 dames zijn uit op je geld. alsjebliefd trap er niet in. het is een grote zwendel, een broeiinest van oplichting. de dames weten het zo mooi te vertellen dat je al hun verhalen gaat geloven.het zijn de beste actrises die een osca verdienen.
Ook geven ze woonplts op nederland maar zitten in engeland een opleiding of voor een testament in amerika in noorwegen frankrijk en zelf nederland wees vooal voorzichtig met foto's sturen en te veel info over jezelf zoek een andere sit maar geen date plaats tenzij je van je geld af wil.

Sterke punten
leugens en bedrog en oplichting

Zwakke punten
date er mensen intrappen

Bezoek DatePlaats Reviews over DatePlaats

1 reactie

Je krijgt en ontvangt berichten van chatoperators die werken bij een berichten centrale. De foto van de persoon op het profiel, weet misschien niet dat haar foto misbruikt wordt. Of misschien wel en kreeg ze geld voor haar foto. De profiel omschrijving is verzonnen klopt niet met de werkelijkheid.
Het is geen oplichting maar entertainment met fictieve profielen. Afspreken is niet mogelijk. Zo staat het in de algemene voorwaarden.
De chat operators moeten jou aan het lijntje houden zodat je credits op zijn en jij weer nieuwe credits moet kopen.
De chatoperators krijgen betaalt voor hun berichten.
Ook mamnen kunnen solliciteren voor chatoperator. Moeten ze wel doen alsof ze een vrouw zijn.

Bezoek DatePlaats Reviews over DatePlaats

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatePlaats
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden