Criminelen !

Stelletje criminelen ! Ik heb even hearts.nl , welke dezelfde bleek te zijn als datebird.nl, geprobeerd. Wat een nepsite !
Bewust worden alleen de laatste 20 berichten bewaard en berichten ouder dan één week worden automatisch verwijderd, zodat jij niet meer terug kan zien waarover gechat is ! Werd er nog maar echt gechat ! Er wordt alleen maar gevraagd naar foto's, waarvoor men extra "diamanten" moet kopen ! Op antwoord moet men altijd lang wachten en dan komt er vaak niet meer uit dan "Hey, hee of hi ". Echt antwoord op jouw vragen wordt dus nooit gegeven. Blijkbaar wordt dit antwoord door een automatische antwoordmachine gegeven ! Kortom: puur geldtrekkerij !!!!!
Ik ga onderzoeken in hoeverre een site als hearts.nl voor deze misleiding srafbaar kan zijn en ga mijn geld (weliswaar niet veel, maar uit principe) kan terugeisen !
Mannen ! Niet doen ! Je wordt genaaid !!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Bezoek DateBird Reviews over DateBird

1 reactie

Ik kan 'éértje1962' zijn oordeel helemaal bevestigen. De site is sinds 4 jaar al drie keer van naam veranderd . Als je als beginnende bezoeker van dergelijke sites komt denk je in een paradijs terecht te zijn gekomen maar niets is minder waar. Naam 1 was Datebird, naam 2 was Cupidos en nu dus Hearts. Lid worden kost 25 euro per maand, maar alles draait om de diamanten, daarmee kun je foto's versturen. 15 foto's versturen voor € 25,-. Daarna denk je een mooie meid te pakken te hebben om vervolgens niets meer van haar te horen en daarna melden meer meiden zich bij je profiel aan etc. Allemaal nep. Trap er niet in en wees gewaarschuwd!

Bezoek DateBird Reviews over DateBird

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateBird
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden