oplichters

Allemaal fake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Als je wilt lachen voor 30euro dan moet je dat doen! Het is goed voor je eigenwaarde, meisjes (wat zeg ik lekkere wijven) van 21 tot 30 liggen aan je voeten, smeken om je foto en vinden je tof en grappig. Als je maar bloemetjes koopt en foto's verstuurd. Als je té kritisch wordt..bijv. ...het onderwerp fake of zo aanboort, dan flikkeren ze je ervanaf. Natuurlijk onder het mom dat je tijd om was....hahaha ..Antwoorden af en toe die totaal nergens op sloegen, chatten met pauzes van een kwartier ...kortom een grote oplichterij!! Jammer want er zaten mooie foto's tussen.

Sterke punten
lekkere foto chicks

Bezoek DateBird Reviews over DateBird

5 reacties

Je kunt simpel zien met imghp of tineye of iemand echt of nep is. Datebird is 98% echt. (Ik ga natuurlijk niet alles checken). Althans de foto's zijn wel van echte leden.

Tuurlijk....en sinterklaas is zwart!!

Zo ver kijken de normale mensen niet detective. Als 1 of hooguit 2 meiden liever geen date willen om wat voor reden dan ook is een hele website meteen niet functioneerbaar. zo werkt het.

Datebird is net zo nep als de baard van Sinterklaas.

Datebird is van hetzelfde bedrijfje waar ook Cupidos van is, Berg Websites. Vandaar gelijk de reacties van de beheerder, ditmaal als "detective" en "jesper".

Bezoek DateBird Reviews over DateBird

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateBird
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden