Slim

Slim van Cupidos om hiermee akkoord te gaan lijkt me. Nu weten de gebruikers 100% zeker dat er geen fake leden op Cupidos zijn. Indien dit wel zo is moeten ze namelijk een tonnetje betalen

Dus ik snap niet waarom Pepper dit heeft aangevochten? Pepper heeft zelf 100den nep leden op de website, dat weet iedereen, en nu laten ze weten dat een concurrent geen nep leden meer mag hebben? Erg vreemd, doorgestoken kaart? Iedereen gaat toch nu naar Cupidos lijkt me?

Ik zal het ook eens proberen. Had nog nooit van Cupidos gehoord.

Sterke punten
100% echte leden! Kan niet anders.

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

7 reacties

Ik heb net eens even op cupidos gekeken. Het staat nog steeds vol nep profielen! En ik krijg nog steeds elke dag berichtjes van deze neppers! Niet slim maar dom van cupidos om deze nep profielen te laten staan! Dankzij het nieuws op nu.nl weet ik nu waar ik moet zijn om dit te melden! Dom van cupidos om hier nog steeds nepreviews te typen en net doen alsof er alleen maar echte profielen zijn!

Je hebt volkomen gelijk Henkie, het staat nog steeds vol nep profielen, althans bij de vrouwen. Hoe dat bij de mannen zit weet ik niet, kijk ik niet naar, ben geen homo.
Het valt me wel op dat 't aantal dagelijkse berichtjes sterk is verminderd, De chatoperateurs moeten natuurlijk worden uitbetaald en aan mij verdienen ze niets. Tenzij ze verwachten dat ik ga betalen, dat ik erin trapt, maar zo dom ben ik niet. Over 't algemeen zitten er relevant weinig ( nep ) vrouwen op. Daar hebben ze dus wel wat aan gedaan.

Op zo goed als alle betaalsites staan vrouwelijke fake profielen,meestal in pakket aangekocht.Voor een betaalsite kiezen als man is niet heel slim,het wordt een hele klus de echte eruit te halen.
Op gratis sites waar ze meestal geen fakeprofielen aanmaken zie je 20%vrouwen.En vrouwen gaan toch minder vlug betalen dan mannen?Dit geeft ook een idee van het % echte vrouwen op betaalsites.
Maar toch een voordeel op Cupidos : Je kan drie gratis berichten sturen per dag,dit is voldoende om de site te testen.

Hans er staan nog evenveel (nep) vrouwen profielen op als vorige week dus ze hebben er niets aan gedaan! Als ze alle neppers verwijderen blijven er maar maar een handje vol vrouwen over en dus weg inkomsten!

Bij Parship is 52% vrouw en 48% man, dat vind ik vreemd.
Misschien dat het klopt en dat vrouwen daar geldwolven (golddiggers) zijn, zo niet dan zit op Parship ook veel vrouwelijke nepprofielen.
Ik verwacht niet dat Cupidos de vrouwelijke nepprofielen verwijdert maar gewoon doorgaat om mannen te belazeren.
Cupidos zal in ieder geval geen nepprofielen meer plaatsen op de sites met keurmerk Veiligdaten.

Je kan idd 3 berichtjes per dag sturen om te testen. Ik weet dat het weinig zin heeft want je chat met de beheerders en hun medewerkers. De kans dat je een echte dame tref is 1% Er zitten 407 vrouwprofielen op waarvan Henkie en ik denken dat een handje vol echt is. Hoe komt die Joep dan bij z'n 100% ? Zal wel weer een beheerder zijn. ( of zijn moeder) Mocht je een echt profiel treffen woont ze aan de andere kant van 't land. Leuk he? Datingsites.

Plak eens in Google : "internet dating sucks"

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden