Jawel

Erg fijne website om mee te werken, zijn ook altijd wel wat leden online om een leuk gesprek mee te voeren. Wat me het meest heeft verrast is inderdaad de goede service, veel mensen geven hier niks om maar als er iets niet goed gaat wil ik wel graag geholpen worden (daar betaal je ook voor). Cupidos biedt een 24 uurs service dus dat is optimaal geregeld.

Complimenten voor het team die dit mogelijk maakt.

Wel grappig dat als ik dit nu lees, dat ik zeker weet dat Stan en bijvoorbeeld Baboa (losers van de bovenste plank) zo wel gaan reageren hierop. Heerlijk.

Maar waarom zijn jullie niet eerlijk jongens? Is er eindelijk een website die gratis berichten heeft, een goede service en leden online. En dan is het weer niet goed? Wat willen jullie dan? Op pepper 30 euro voor een maand uitgeven en dan maar hopen dat er iets gebeurd? Nou volgens mij loopt Pepper niet meer zo goed hoor.

Het zal jullie sieren om eens bij jezelf te rade te gaan waarom jullie de hele dag hierop zitten (met hierop bedoel ik deze review site, want jullie zijn niet tegen Cupidos maar tegen de gehele dating industrie heb ik het idee) en niet lekker met een vrouw op de bank. Of man, wat jullie ook maar wensen.

Ik zeg Amen, ik kom hier niet weer, maar veel succes verder in ieders leven. Cupidos is een genot, zoals een genotsappel dat kan zijn!

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

4 reacties

Hier moet je wel even de tijd voor hebben genomen, goed geschreven.

Geweldig geschreven! En wat een eer dat je me noemt in je review, wel apart dat je hier komt vertellen over je succes verhaal en mij en Stan vervolgens aanspreekt. Val je wel een beetje mee door de mand maar soit.

Als het maar aan de gemiddelde lezer duidelijk is dat het doorgestoken kaart is en pascal geen oprechte review achter heeft gelaten.

PS. Oh trouwens, waar ben je zo goed mee geholpen door het geweldige team achter Cupidos? Lukte het niet je profielfoto te uploaden?

hahahahahahahahahaha hulde aan pascal. geweldig, die man is of super slim of kan in de toekomst kijken.

Ik vraag me wel af wie er hier door de mand valt trouwens soit.

ik heb mijn review ook geschreven, ben benieuwd wat ik allemaal op me af krijg geworpen.

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden