FAKE

Aangemeld met 2 verschillende profielen, verschillende namen, zelfde profielfoto's...
Hoe kan het dan dat als je 1 dame aanspreekt met beide profielen, zij op het ene profiel wel leuk reageert, en op het andere profiel niet eens reageert...al zou het alleen maar een reactie zijn omdat ze opmerkt dat beide profielen dezelfde profielfoto's hebben....

Verder wordt je alleen maar aangesproken om geile foto's te verzenden of te ontvangen. Maar begin je met een gewoon gesprek, dan krijg je vage antwoorden (standaard reacties) terug...Zelfs 1 antwoord gehad: "Wordt maar eerst even VIP".

Leuk om te lezen dat mensen hier dan toch een leuke vrouw/ vriendin/ date hebben getroffen. Zeldzaam via deze site ;-)

Ook leuk om eens te lezen:
http://www.illybillyisfake.nl/12-cupidos-nl

Sterke punten
Snelle reacties...maar of dit een sterk punt is? Elke dame reageert binnen een half uur...ongeacht tijdstip, 's nachts, 's avonds of overdag...

Veel leuke jonge dames tussen de 22 en 25 die allemaal op zoek zijn naar een snelle (seks) date... of dit ook een sterk punt is? Gaat ze er alleen maar om je een VIP abo uit de zak te kloppen...

De dames die geen VIP zijn, kunnen nog wel eens echt zijn...of ze staan erop als fake profiel, omdat het anders op zal vallen dat er alleen maar VIP dames op de site staan, deze spreken je overigens ook alleen maar aan. Ook al heb je ze nooit gesproken, dan krijg je een bericht: "haay, ik ben er weer hoor".

Zwakke punten
n.v.t.

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

9 reacties

uitstekend stuk in de link die je stuurde!

echter dan de vraag he, als ze echt nep zijn. Hoe kan het dan dat ik wel leuke ontmoetingen heb gehad.

En dan vraag 2, hoe kan het dat (bijna) elke vrouw antwoord. Cupidos is niet zo groot dat ze miljoenen verdienen dat ze zoveel mensen in dienst kunnen nemen hoor, neem dit van mij aan. Dus moet wel echt zijn!

1. Operators hebben geen leuke ontmoetingen gehad. Ze zeggen dat om klanten te lokken.
2. Elke vrouw antwoord omdat daar een of meerdere operators achter zitten. Cupidos is inderdaad niet zo groot. Ze hebben maar 2 of 3 operators nodig.

Stan? Is dit de stan die zei dat die naar het hoofdkantoor zou gaan met zijn grote mond? En nooit is gegaan omdat die niet durft? Praat alsjeblieft niet. hahaha zie link

datingwebsites.nl/reviews/cupidos/32002-website-cupidos.php

"Jim"? Is dit de eigenaar/beheerder van Cupidos die mij probeert de mond te snoeren over Cupidos en die een onderzoek naar mij is gestart met zijn grote mond?

iedereen is hier eigenaar of niet :P

de bomb en jim lijken idd wel de personen te zijn die bij cupidos.nl horen...volkomen met stan eens...lekker belangrijk ook. Ik vind het in ieder geval een neppe waardeloze datingsite die geen ander doel heeft mensen op te lichten. Zo fel en snel als bovenstaande 2 personen reageren op een ieder die kritiek of commentaar op de site hebben,,,,zegt genoeg. Have fun met oplichten.

dus omdat iemand positief is hier is het ook meteen een medewerker? zo ken ik er nog wel een paar.

Ik ken er een paar.

Update op www.illybillyisfake.nl

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden