haha

Via relatieplanet werd ik ook even gelokt naar deze site.
Nieuwsgierig als ik ben ook maar eens geprobeert.
Nou, het viel al snel op dat diegene die mij op R.P zo leuk vond, geen interesse meer had.
Maar wel heel veel andere dames (lees meisjes) ik zit al dichter bij de 50 dan bij de 40, maar val nog erg goed in de smaak bij de kindertjes van 22 - 25 jaar.
Opvallend is wel dat je ineens een berichtje krijgt met de tekst, "heey, ik ben er weer." en "Hoiiiii xxx" , eentje vroeg gewoon ronduit of ik seks zocht?

Volgens mij zijn zo goed als alle profielen fake, hoewel je ze er vrij eenvoudig uit kunt halen.
Het zijn namelijk over het algemeen de VIP leden, alle niet VIP leden zouden nog wel eens echt kunnen zijn.
Maar als je een beetje verstand hebt kun je het toch ook zelf wel verzinnen dat als je bij RP bijna geen contact kunt krijgen, je op een andere site natuurlijk nooit gelijk je mailbox vol kunt hebben. lijkt mij.

Gewoon niet teveel luisteren naar alle positieve reviews, die zijn volgens mij bijna allemaal net zo nep als de gehele site.

Ik wens jullie allemaal veel succes.

Sterke punten
Je mag 3 gratis berichtjes per dag verzenden, is toch erg handig, dat krijg je bij RP of Lexa niet ;-)

Zwakke punten
Haha
Maar jammer genoeg worden deze berichtjes nooit gelezen, de persoon aan de andere kant heeft maar ??n taak, jou een VIP aansmeren, dus die stuurt alleen maar standaard berichten zoals "Hey, ik ben er weer"
Wat er gebeurt al je eenmaal betaald hebt weet ik niet, want daar ben ik niet ingetrapt, maar misschien dat iemand anders dat weet?

Cupidos aanbevelen bij vrienden ..... nou, als je een beetje lol wilt en wat wilt oefenen in online dating communicatie tja, dan is deze site niet verkeerd, maar als je een relatie zoekt, nee, dan kun je beter ergens anders gaan zoeken.

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

1 reactie

Bij mij is het ook zo gegaan via relatie planet!!! Wat een oplichters daar bij cupidos!!! Lekere meiden vinden me leuk en willen een foto zien. Moest ik eerst iets kopen om te versturen! Trap er niet in!

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden