www.cupidos.nl

1 van de enige echte dating websites. waarom? hier hebben ze tenminste nog gratis opties. 3 berichten is prima, zeker als je het niet vertrouwd, je verliest dan toch niks. en erg leuke vrouwen online, gisteren afspraakje bios gehad, was erg leuk

Sterke punten
gratis berichten

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

14 reacties

Beste beheerder van Cupidos, alle bezoekers van Datingwebsites.nl hebben nu wel door dat al uw "positieve reviews" voor Cupidos fake zijn, dus stop er eens een keer mee.

Een eerste afspraakje in de bios is niet verstandig, tenzij je beiden de film graag willen zien.

ongelofelijk, wat ben jij een naar mannetje. op elk bericht hier sta jij bij, waarom? mogen anderen hun mening niet geven? jaloezie? ben je 12? geen aandacht van je moeder? te belachelijk voor woorden dit.

heb het over stan trouwens. dirk mag ik wel, sex in de bios is ook wel mogelijk hoor, kies gewoon een kut film ;)

We hebben in Nederland geen seksbioscopen meer, tenminste niet meer in Amsterdam. Er zijn nog wel kleine filmzaaltjes bij sekswinkels, maar die zijn voor homofielen of voor 1 persoon waarbij je zelf de dvd kunt uitkiezen.

In Amsterdam had je vroeger 2 seksbioscopen naast elkaar.
Cinema Parisien en Cinema Centraal, jammer dat ze 1987 gesloopt zijn ten behoeve van het Victoria Hotel.

Twee vrienden van mij gingen in Amsterdam naar een seksbioscoop en kwamen erachter dat ze in een homobioscoop zaten. Ze vonden het zo vreemd al die kerels in de zaal met leren pakken. Ze kregen hun geld terug bij het verlaten van de bioscoop. Ook deze bioscoop is gesloopt.

Tegenwoordig zijn alle gewone bioscopen van Pathé in Amsterdam.
Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, Pathé City en Pathé Arena.
De rest zijn filmhuizen en seksbioscopen zijn er niet meer.

Triest hoor dat de beheerder van Cupidos elke keer van die korte fakereviews schrijft om zijn fakesite te promoten. Net nog 3 achter elkaar! Intussen herken ik ook zijn schrijfstijl.

interessant dirk :D je hebt er wel kaas van gegeten zie ik.
overigens denk ik dat jordie bedoeld dat je gewoon een film uit moet kiezen waar niemand heengaat dat je alleen in de zaal zit met je geliefde :)

hahah intussen ken ik ook zijn schrijfstijl :P scharrel en dirk merken jullie niet hoe dom deze opmerking is. dit is de nederlandse taal, inderdaad. of gebruikt de persoon in kwestie een andere font :P haha

je zult hier zo op reageren neem ik aan :D dus kun je meteen antwoord geven op de volgende vraag, hiervoor ergens zei je dat je naar het hoofdkantoor ging om het te checken. ik ben nou namelijk wel heeeeeeeeeeeeeeeeel erg benieuwd of je daadwerkelijk nu heen bent geweest :P de vorige keer had je als smoes dat je de openingstijd niet meer zou halen. dat is nu ruim 2 weken geleden dus ik ben zeer benieuwd. :P ik denk wel meer, alhoewel ik niet denk dat deze site zo goed bezocht word, dit is de eerste keer dat ik erop kijk maar het is wel zeer vermakelijk moet ik je eerlijk zeggen. IQ lozen. maar ikw acht op het antwoord! :)

"Peet" oftewel beheerder M. van Cupidos (ja, ik herken jouw schrijfstijl), wanneer jij stopt met je te verschuilen achter een andere naam elke dag, stopt met zo'n programmaatje dat jou elke dag een ander IP-adres geeft en normaal reageert, dan geef ik jou normaal antwoord.

Oh, en dat je ook stopt met het schrijven van fakereviews elke dag.

niet om jou hoor stan maar ik zou bijna denken dat jij voor deze site werkt. jij maakt de site zo alleen maar populair hoor en geeft het aandacht.

dus of jij werkt voor cupidos of je bent niet goed bij je hoofd, een programma die je elke dag een nieuw ip geeft? interessant! wil ik ook wel, als dat bestond! daarbij denk je toch niet serieus dat een directeur van een groot bedrijf hier elke dag met jou gaat discussieren? je ziet spoken vrees ik, of nogmaals jij werkt voor cupidos?

maar de vraag waar het om draait, ben je bij het hoofdkantoor geweest? zo niet, hou dan heel snel je mond, zo ja, deel het verhaal met ons!

"Groot bedrijf", "Hoofdkantoor"... haha
En ja, zulke programmaatjes bestaan, dat weet elke softwarekenner, beheerders dus ook.

Stan? Is dit de stan die zei dat die naar het hoofdkantoor zou gaan met zijn grote mond? En nooit is gegaan omdat die niet durft? Praat alsjeblieft niet. hahaha zie link

datingwebsites.nl/reviews/cupidos/32002-website-cupidos.php

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden