Oplichting

Bij deze site, chatten veel dames met je, maar hier worden ze voor betaald, je kan gratis 3 berichten sturen per dag, de dames zeggen allemaal, ik wil je eerst beter leren kennen, in de hoop dat je gaat betalen, trap er niet in.

Sterke punten
geen sterke punten, pure oplichting

Zwakke punten
Zwakke site, triest dat er zulke mensen zijn op zulke websites.

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

6 reacties

Veel vragen er ook gelijk of je ze een foto wil sturen. Dat kost nog veel meer geld. Als je dan zegt dat je er niet voor wil betalen hoor je niets meer van deze "dames". Opvallend is dat de schrijfstijl van bijna alle "dames" hetzelfde is.

ik wou net zeggen, je bent nog op 1 vergeten te reageren stan! maar daar ben je al, een lachertje ben je

Ik en vele anderen hier lachen nog harder om de positieve reviews.
Waar we ook om lachen is dat er vervolgens in de reacties niet inhoudelijk wordt ingegaan op andere reacties en dat er weer snel opmerkingen uit de kast worden getrokken om daarmee te proberen ons te beledigen en in een kwaad daglicht te stellen bij anderen. Maar wat ze niet in de gaten hebben is dat hoe meer ze beledigen/schelden hoe minder serieus ze worden genomen.

Waarom antwoorden ze bij mij wel altijd dan Stan? Of ben je hier alleen om deze website in een zwart daglicht te zetten?

Bij mij antwoorden ze ook altijd hoor. Dat is nou eenmaal het werk van operators. Behalve dus als ik over de kosten begin, want dan hebben ze me door en weten dat ze niets aan mij zullen verdienen.

ik ben voor hans en de krekel kom op jongens heeuujjj toi toi toi

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden