Oplichting

Even lol voor die zielige medewerkers die hier goede reviews gaan schrijven.
Ze maken zelf profielen aan en stelen deze van mensen op facebook enz...
En lol voor de mensen die denken tegen echte personen te praten.
Ja fijn, leuk dat de profielen terug reageren maar dan praat je niet tegen degene op de foto maar gewoon tegen een medewerker. Ach, iemand wil afspreken wat leuk en dan komt het, ze willen fotos.. O! tuurlijk, daar moet je diamanten voor kopen! Geld uitgeven en daarna zul je niets meer horen..
Dit soort praktijken moet echt eens iets aan gedaan worden, dit kan en mag niet.
Iedereen moet eigenlijk massaal in opstand komen anders gebeurd er niks!

Oja, kijk even van welk ip adres de goede reviews afkomen, 5 goede reviews komen al van 1 adres, zegt al genoeg he..

Sterke punten
OPLICHTEN

Zwakke punten
Mensen die daar werken

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

9 reacties

Het valt op dat elke keer als er een negatieve review over Cupidos wordt geschreven er gelijk een positieve achteraan komt! Zo is dat net na bovenstaande review gebeurt en als je de rest van de reviews bekijkt zie je dat ook! Ik heb me net eens even ingeschreven. Ik heb gezocht naar alle vrouwen van 18 tot 39. Ik kreeg 162 resultaten. Het eerste dat mij opviel was dat de een nog mooier was dan de ander! Het tweede dat mij opviel was dat ongeveer 150 van deze dames in een provinciehoofdstad wonen! Alle Brabantse vrouwen wonen in Den Bosch en alle Noord-Hollandse in Haarlem! Ook hebben de meeste vrouwen niets ingevuld op hun profiel! Onder 'Over mij' en 'Geïnteresseerd in' staat dus niets! De enkeling die wel iets heeft ingevuld begint er gelijk over dat ze geen Facebook en/of Whatsapp heeft! Ik heb ook nog even de fototest gedaan met 10 willekeurige foto's. Slechts twee daar van zijn ook te vinden op andere "dating"sites. 8 heb ik dus verder niet kunnen vinden. Maar dat zegt niets over die 8! Als foto's van Facebook worden gestolen komen ze niet bij Google image search tevoorschijn.

Ik kreeg gisteravond een berichtje op Cupidos van een dame van 22 uit Zwolle. Heb de 3 foto's bij het profiel gechecked met google en vond er 1 van de 3 op een pagina van instagram. Via daar kwam ik op een facebookpagina van een Nederlands meisje van 17 waar alle 3 de foto's opstonden! Ik las op haar tijdlijn dat ze een paar dagen geleden haar telefoon was verloren en ze denkt dat die gestolen is. Ligt die telefoon nu bij Cupidos en hebben ze de foto's daar vandaan? Opvallend detail: Dit meisje van 17 woont in de buurt van Emmer-Compascuum...

PS: In haar berichtje vroeg ze gelijk of we om en om foto's naar elkaar konden sturen. Inderdaad, die optie kost geld!

Vandaag een berichtje van een 24-jarige vrouw uit Groningen, en wat blijkt? Foto's gestolen van partyflock en ook dat slachtoffer komt uit de buurt van Emmer-Compascuum!!!

Het is nu 3:47. Van die 162 vrouwen die ik noemde zijn er nu 30 online. Waaronder die 2 die mij mailde. Online of "online"?!

Misschien moeten we eens een tripje naar Emmer-compascuum plannen. Mijn oprechte review werd binnen enkele momenten afgefikt, duidelijk werknemers van de website.. Dit is toch simpelweg fraude en oplichting mensen

Ik ben er al eens geweest om een pakket te kopen, goed geholpen. Kreeg koffie haha goed geregeld hoor. ik zal heen gaan als iets je niet aan staat babao. wat heb je te verliezen? als je hier een stoere jongen bent moet je dat ook dan zijn, toch? :)

He Henk, leuk dat jij er ook bent

henk heeft gelijk, waarom zal je niet heen gaan. je doet je hier wel heel stoer voor maar waarom niet je ballen tonen bij cupidos? misschien krijg je ook wel wat gratis koffie! maar zonder dollen, als je hier ballen wilt tonen (anoniem) moet je daar ook heen gaan. ik citeer: "misschien moeten we eens een tripje.....", laat dat misschien maar weg. je kunt elke dag langs dus laat maar zien morgen in een review hoe het er was. ben erg benieuwd!

Bezoek Cupidos Reviews over Cupidos

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cupidos
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden