dieven

OnbeperktDaten - Zóveel positieve reviews??

2
Datum: 16 september 2016 Geschreven door: Ipje (man, 67)
Review:
Op deze NEP-site kwam ik een profiel tegen, nml. 1975Lunteren, welke ik eerder op een andere datingsite was tegengekomen. Daarop was deze dame getrouwd én ook nog eens woonachtig in een andere provincie. Op OnbeperktDaten heeft ze hier een heel ander profiel.
Hierover heb ik om opheldering gevraagd bij de beheerder van deze site, maar hierop wordt - óók na 2 herinneringsverzoeken - niet gereageerd.
Dat ook deze site erop uit is zoveel mogelijk nietszeggende vragen vanuit de meest uiteenlopende profielen je te verleiden erop te reageren is wel duidelijk. Ook nadat ik mijn eigen profiel heb 'aangescherpt', dat alleen vragen van profielen door mij worden beantwoord, indien het profiel slechts komt met een concreet mailadres waarop afspraken te maken zijn, blijven de berichten binnen komen om een reactie uit te lokken van mij. Conclusie is dat de tot nu toe gereageerde profielen niet eens kijken naar je eigen profiel, óf ze houden zich van de domme.
Nou niet dus, geen euri naar deze site gebracht!
Ik kan mij dus geheel vinden in de geplaatste reviews van 5-6-2016 door Dirk, Erik en Urbenis.
Derhalve begrijp ik er geen hout van dat over deze site relatief zoveel positieve reacties geplaatst zijn.
hgr van Ipje (Ik profileer je even)

Sterke punten
niks

Bezoek Cheaters Reviews over Cheaters

2 reacties

Positieve reviews van nepdatingsites wordt geschreven door medewerkers of de eigenaar van de site. De review is net zo nep als de site en de vrouwelijke profielen.

Ben je dom? Of blijf je dom? Of ben je een imbeciel.

Iedereen weet dat internet sites of dating sites allemaal vol met fakers zit. Dat mensen van hun geld worden genept daar hebben ze aan hun zelf eigen te danken. Ga iets nuttige met je tijd doen en ga op stap of op vakantie, want ja iedereen zoekt geld. Als een vrouw je leuk vindt komt ze zelf op je pad, zo niet dan moet je maar paar eens keren op vakantie niet. Dan heb je dat gelul en frustraties ook weer niet.

Bezoek Cheaters Reviews over Cheaters

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cheaters
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden