Opgelicht

Ik was ook op zoek naar een dating site and had me aangemeld wat natuurlijk gratis is maar toen ik de kosten zag dacht ik eerst hmm nee dit doen we toch maar niet. Paar dagen later zat mijn inbox vol met mail, contact suggesties en berichten. Toen dacht ik helaas laat ik het toch maar voor 3 maanden proberen. Als je op een suggestie wilt reageren kan je zelf een mailtje typen of 1 van de 5 voorbeeld regels aanvinken zoals : Hoe stel je ons eerste afspraak voor? Wauw! We moeten ons echt beter leren kennen. Schrijf me! Wat is de meest opwindende ervaring die je tot nu toe hebt gehad? Heb je wel eens sex gehad met een totaal onbekende? Iedere week 2 berichten en ik heb ze allemaal bewaard maar gek genoeg is er geen 1 zelf geschreven van de god weet hoeveel ik er in de tussentijd heb gehad. Je kan erop reageren in de hoop dat je toch een teken van leven krijgt maar na de 20ste of 30ste keer weet je het zeker, je bent opgelicht. Ik heb niet met een creditcard betaald maar met i-deal en mijn bank zegt dat ze het bedrag niet nog een keer kunnen afschrijven en als ze dat toch doen kan je het terugboeken. Mja vraag me eigen af of iemand met i-deal betaling problemen heeft ondervonden en alsnog met een afboeking kregen? Sry voor de zwakke spelling

Sterke punten
Site zit goed in elkaar en geeft aan dat het 100% fakers vrij is. Volgens de werkwijze ga je eerst contact leggen en kennismaken daarna buiten de site om foto's uitwisselen dus karakter boven uiterlijk.

Zwakke punten
Het is 100% fake en ze doen niet eens de moeite om het te verbergen nadat premium lid bent ( betaald lid). Het bedrijf zit ergens in het oostblok dus kan niet even langrijden om ze om te leggen. Afzeggen dat mag maar niet via email.....? Toch gek dat ze de rest wel via email doen. Wel via de fax en ja ze bestaan nog, alleen heeft niemand ze nog in huis, behalve bedrijven. Er moet wel een handtekening bij, betalen ging ook zonder handtekening erg makkelijk. Met andere woorden ze maken afzegging moeilijker dan het zou moeten zijn. Ik hoop dat op een keer de EU of onze eigen regering drukt uitoefend op dat land waar ze zitten zodat ze ontmaskerd kunnen worden en ooit de bak in draaien.

Bezoek C-Dating Reviews over C-Dating

reacties

Heb mij aangemeld en eigenlijk snel daarna weer afgemeld. Gewoon via email omdat ik geen fax heb. Heb opgezegd met mijn aansluitgegevens zoals ook werd verwacht in de FAX. Handtekening uiteraard niet aan de orde. Gevraagd om restitutie over niet gebruikte periode; Ca 2,5 maand. Kreeg zoals beloofd netjes bedrag teruggestort. zoals ook per mail werd aangekondigd ! gr

Geachte tecumseh,
Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Ik wil graag van je weten waar je dat E-mail naar toe gestuurd hebt. Ik heb alleen maar ellende met die oplichters en steeds halen ze weer geld van mijn rekening.
Vr. groet Tim

Bezoek C-Dating Reviews over C-Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over C-Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden