Mensenhandel

Het lijkt wel of er een internationaal netwerk actief is op deze site. Ze werken tegenwoordig vanuit frankrijk. Of mss is dat omdat ze weten dat vlamingen iets met frankrijk hebben, pardon. Ook met nederland natuurlijk. Maar goed, Ik kreeg op mijn vraag enkele foto,s van een jonge vrouw die tijdelijk in ivoorkust beweerde te leven. Een andere jonge vrouw, ook al met frans emailadres, beweerde in mali te leven. Een van de drie foto s va, die twee meiden matchte praktisch 100 pct. Zelfde kleedje, zelfde gezicht, alleen andere pose.... De videocallfunctie van msn gaf me haperend beeld als ik met hen belde maar nooit klank. Beiden vroegen al snel geld om een betere computer te kunnen kopen om me beter te zien... Ben ik niet op ingegaan. Een ander meisje uit mali bleek nn jonge sexy babe te zijn die alna dag een met mij wou samenleven in belgie. Nog een a,dere blonde moordgriet beweerde van australie te zijn en een contract in nigeria te hebben voor een kledinggroep. Al snel bleek dat ze stuff naar belgie wilde versturen en mij nodig had om zogezegd een deel van haar erfenis te deblokkeren, ik heb niet verder gereageerd op dat moois. Kort samengevat. Je komt meestal in afrika uit...

Bezoek C-Dating Reviews over C-Dating

reacties

Is hetzelfde als een (Russische)gratis site die vol fakers en scammers zit,maar voor C dating moet je wel veel betalen,en probeer er maar vanaf te geraken.

Via freepersonals.ru en datemefree.org krijg je ook berichten van scammers over gans de wereld,maar deze sites zijn wel gratis.

Bezoek C-Dating Reviews over C-Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over C-Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden