bullchat

Bullchat ooit opgezet voor gay mannen en concurrentie tegen gaychat.nl zelfs rechtszaak geweest.
De eerste jaren van hun bestaan was het nog een hele gemoedelijke site waar jij je als gay lekker voelde tussen andere gay mannen. De laatste paar jaar is bullchat helemaal geen site meer voor en met gay mannen.
De zogenaamde biseksuele mannen nemen bullchat meer over. Onder kopje mijn vrouw mag het niet weten zitten de heren wel allemaal in lingerie kleding. De één nog gekker dan de ander,ik als gay man voel me al helemaal niet meer thuis op een site waarvan de eigenaren al helemaal niets willen en voor zijn Gay bezoekers willen doen.Zelfs nep profielen van jonge jongens worden toegestaan als je via hulp functie een bericht hoe kort groot ze ook zijn je nooit antwoord krijgt. Niet te bevatten is dat men drugs verkoop gewoon toestaan op hun site ook pedofilie word daar getolereerd.Ik hoop dat er eens vanuit politiek en justitie met open visie eens naar deze site word gekeken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Teveel om op te noemen

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

1 reactie

Als er echt drugs verkocht wordt dan moet je aangifte doen doen bij de politie of ze een tip geven zodat de politie de drugsdealers kan arresteren.

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BullChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden