klacht

ik zou graag bij jullie op de site willen komen zonder dat ik mijn 06 nummer moet geven.
dat was altijd zo makkelijk nu is het een grote puinhoop dat ik maar niet meer bij jullie wil komen .
is daar weer wat aan te doen dat een ieder gewoon op bull kan komen?

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

17 reacties

Beste,
Ik moet nu betalen 0,99€ om op de bullchat te geraken is dat normaal of kan het nog gratis?

Waardeloos deze aanpassing!!! Ik heb helemaal geen 06. Ik en dus weg hier. Helaas moet je bij andere datingsites altijd inloggen met je mailadres

Lekker bezig? Weer een ICT-stagiaire die 'n kunstje mag proberen. . . Onmogelijk in te loggen. Zo raken jullie je hele netwerk kwijt. Gelukkig zijn er ook andere datingsites, die niet zo ontoegankelijk zijn. Tijd om weer 'normaal' te doen!?

Heb je wat tips voor me? welke sites?

krijg me vandaag niet ingelogd op Bullchat, kom niet verder als.... voer afgebeelde code in .... er staat geen code afgebeeld en wat ik ook doe er komt ook geen afgebeelde code .... hoe kom ik op de site

ik moet ook voortaan 0.99 cent betalen om in te loggen op bull . en andere zeggen dat het gratis is . op het bullchat regelement staat ook dat het een gratis chat is . graag meer info van iemand .
gr patrick

Via de app kom je - sinds 2 dagen- niet verder dan € 0,99 cent betalen.... dus niks gratis inloggen en chatten.... En nergens info op bull.....

nu 99 cent betaalen en dan manden later gaan we weer meer moete betalen jammer ga ik hier ook weg en maak profiel aan op planet romeo die is gratis jammer dat het zo moet loopen

Waarom moeten we nu betalen terwijl nog steeds vermeld wordt dat het een gratis site is.

Voor de meerderheid van de mannen die Bull-chat gebruiken geldt dat zij anoniem zijn. Vele van hen zijn getrouwd met een vrouw en/of zitten in een relatie. De anonimiteit is volledig verdwenen omdat er nu betaald moet gaan worden. Er moeten daarnaast ook nog eens privacy gevoelige gegevens aan Bull-chat worden doorgegeven. 06/bankgegevens e.d. Wat gebeurt er als moeder de vrouw de afschrijvingen op de bankrekening ziet en de man om duidelijkheid vraagt? Nooit over nagedacht natuurlijk. Juist Bull-chat was een van de weinige anonieme mogelijkheden om nog diezelfde dag of op zeer korte termijn een date te kunnen hebben. Deze mogelijkheid is nu dankziju de geldzucht van de eigenaren (die toch al een flink inkomen haalde vanwege het feit dat iedereen die inlogde de rekenkracht van zijn computer/mobiel of anders uitleende aan Bull-chat om crypto munten te minen). Dit is niet meer Bull-chat maar BULLSHIT!!!

Ik haak in ieder geval af en zal Bull-Shit niet meer gebruiken.
Niet omdat ik anoniem moet blijven maar ik ga natuurlijk niet betalen voor iets waarvan je ook nog niet eens zeker bent of je advertentie wel door anderen kan worden gezien of dat je geen contact met andere gebruikers kunt krijgen vanwege (scryptfouten of bewust?) wat ook nog al eens voorkomt.
Ik ben geen ICT-er maar zou best heel graag een andere echt GRATIS site willen opzetten.

weer alleen de optie om 99 cent te betalen. en is nu ook niet meer weg te krijgen door verwijderen cookies :-( ben bang dat het nu echt over is met deze site.

Heel lang gratis gebruik gemaakt van BullChat. Helaas veel oplichters en zelfs poging tot afpersing. Sinds enkele dagen is betaling van 0,99 euro vereist, elke keer als ik de site wil bezoeken. Er is geen uitleg. Ik heb een keer betaald en een bericht naar beheerders gestuurd, maar natuurlijk geen reactie. Ik zoek een gratis alternatief of alsnog uitleg van Bull.

moet gewoon betalen om op de site te kunnen dan vindt ik dat niet zo groot probleem.
MAAR DAN WIL IK OOK W EL OP DE SITE KUNNEN.
En dat kan weer is niet je kan helaas nergens je geld terug halen het lijkt zo langzamerhand wel een beetje op oplichting, betalen voor iets maar niks krijgen.

14en16 jarige hebben hier toegang. Als je hen der op aanspreekt wordt je door bull geblokt. Toegang geweigerd. Krijg je dan. Mss andere site proberen. En bull aangeven bij politie en parket

goeemiddag,ineens toegang geweigerd bij bullchat,zonder enige reden?????hoe op te lossen groet koos

om de haverklap en zonder enige reden wordt de toegang geweigerd. Dit is te omzeilen met VPN of... inloggen via de mob hotspot van je mobiel en na 5 minuten terug te schakelen naar je normale internet... dan blijf je gewoon ingelogd.

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BullChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden