plat

Bullchat is een platform voor mannen die "geil" opschrijven (als ze een een zeer fantasierijke dag hebben: "al vroeg geil") en deze tekst een profiel noemen. Dat mag natuurlijk. Ongeveer de helft van de bezoekers neemt de moeite wat extra tekst toe te voegen. Deze bestaat veelal uit het doorgeven van allerlei statistische gegevens van diverse lichaamsdelen. Sommigen nemen ook nog de moeite wat extra tekst toe te voegen. Het kost vaak heel wat grammaticale inspanning om te begrijpen dat deze teksten daadwerkelijk in het Nederlands geschreven zijn. De spelling wordt veelal geheel naar eigen inzicht toegepast.
Een heel enkele keer zie je wel eens heel ranzige profielnaam voorbijkomen. Ik durf niet te kijken wat daarin staat.
Wat mij stoort is dat een individu in staat is je "eruit te werken", gewoon omdat hij de pest aan je heeft of het domweg leuk vindt.
Een man deelde mij mee dat hij zich ergerde aan mijn profiel (en daar staan echt geen gekke dingen in) en dat hij zijn best zou doen mij zo vaak als mogelijk over de rond te drukken (=je profiel is niet meer zichtbaar). Blijkbaar is daar niet een goede reden voor nodig.
Bullchat daarover benaderen is mij nog niet gelukt.

Sterke punten
Makkelijk toegankelijk

Zwakke punten
Een individu kan anderen makkelijk "platleggen"

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

2 reacties

Welkom op een gemiddelde chatsite...

Inderdaad veel beledigingen (ik reageer er niet op), heb er welgeteld een echte afspraak uitgehaald en een heb ik er afgewimpeld omdat ik het niet vertrouwde.
Zonder moderatie is het niet echt gezellig daar.

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BullChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden