Beste-Datingsite

Beste-Datingsite - Online daten via de site die bij jou past Online dating is leuk en spannend maar waar begin je? Er zijn zoveel datingsites dat je al gauw de weg kwijt raakt. Hier vind je de site die het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige date, een flirt, een vriendschap of een langdurige relatie. Per doelgroep / categorie weergegeven, dat is wel zo gemakkelijk. Kijk en vergelijk!Beste-Datingsite Reviews

  Vorige review gaat over andere site

  de review van Johny gaat over Gescheidenvrouwensex maar zou moeten gaan over Beste-Datingsite.nl Deze site is best wel goed en geeft de meest voorkomende datingsites per categorie weer. Ik vind het best wel een aardige site, net zoiets als datingwebsites.nl. Duidelijk per categorie weergegeven en per site en korte samenvatting al geeft deze niet erg veel toegevoegde waarde. Maar gewoon een prima site.

  Sterke punten
  Mooi overzichtelijk en makkelijk

  Zwakke punten
  Er zouden wat meer reviews op moeten staan. Nu is de site niet echt veel meer dan een overzicht van de meest voorkomende datingsites, maar wel handig.

  Gescheidenvrouwensex

  Zeer slechte site waar alleen aan geldklopperij wordt gedacht. Veel aanzoeken gekregen maar niet een date gehad, de "vrouwen" houden je aan het lijntje om maar mails te versturen en deze kosten ten opzichte van andere sites veel geld. Voor mij mag deze site verdwijnen.

  Sterke punten
  Direct contact met vrouwen of iemand die er zich voor uitgeeft. maar tot een afspraak leidt het nooit.

  Zwakke punten
  Geldklopperij

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review