Fake

Ik ben veel geld kwijtgeraakt aan deze site. Want ik kwam een leuk meisje tegen die mij gelijk de ware vond. Na vier dagen chatten zei ze dat ik haar moest vertrouwen. Ik heb dat gedaan, en na twe maanden chatten nog geen date. Geduld was een schone zaak immers zij ze. En nooit kwam zij met een opening, altijd moest ik met een berichtje komen, zodat zij wist dat ik weer wat creditz had, zodat zij mij vragen kon stellen en mijn centen uit mijn zak kon kloppen. Maar ik heb de stekker eruit getrokken.

Totdat ik haar naam in google intikte, en zag dat ze ook op matchwereld.nl zat. Exact dezelfde profieltekst, maar toen ik daar reageerde had de dame in kwestie nooit van me gehoord. Maar het is gewoon ook heel dubieus, welke vrouw stuurt als eerste indruk nou een foto van haar pruim. Beetje zichzelf respecterende vrouw verdomt dat, maar op bedmaatjes is het schering en inslag. Nogmaals, ik ben veel geld kwijtgeraakt, maar Jamais Encore.

Ik baal er alleen van dat Facebook reclame maakt voor die hufters, maaar pas dus op, als je TE direct bent ken je gelijk oprotten van de dames, ben je lief en aardig, dan draaien ze je en poot uit.

Sterke punten
Zeer geraffineerd

Zwakke punten
duur, en pure oplichterij

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BedMaatjes
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden