slechte site

wat er boven aan wordt beschreven dus deze text.

Welkom op Bedmaatjes.nl

Op bedmaatjes.nl vind je de leukste en lekkerste profielen en allemaal zijn ze op zoek naar een neukertje, sexmaatje, fuckbuddy of zoals wij het noemen een bedmaatje. Op Bedmaatjes.nl kan je gratis flirten met alle profielen en kan je op een leuke en spannende manier in contact komen. Geen abonnementen en geen addertjes onder het gras, gewoon flirten en zoeken naar jouw bedmaatje. Meld je vandaag nog gratis aan en wie weet heb jij binnenkort jouw bedmaatje gevonden!

Compleet onzin!!!! dit is zeker een lokker om mensen te trekken want die hele pagina is troep voor het versturen van flirts mag maar 5 keer anders betalen en voor het verzenden na een match gelijk betalen dan staat er dit.

Bel 0906-729 0053
Voer de code in om het bericht te versturen.



dus deze site
BedMaatjes beslist geen aanrader meer spam dan wekkelijkheid............

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

4 reacties

let op, dit telefoonnummer wordt ook gebruikt bij: affairemarkt.nl. is te vinden in als je met je rechtermuisknop op de naam gaat staan, daarna selecteer: Paginabron vermelden

Al dit soort sites moesten verboden worden! vooral als je met dit nummer 0906-729 0053 steeds credits moet laten bij schrijven.whatsappe of mailen willen ze absoluut niet.ook al zeggen ze geen credits meer te bezitten.heel vreemd allemaal..maar trap er niet in gebeurd nooit niks...ook Tattoodatingsite Milfdating etc etc...Trap er nooit in!

vele honderen euro's uitgegeven aan meerdere sites welke het zelfde telefoonnummer gebruiken. O dates gehad. Pure oplichting. De overheid zou hier de doodstraf voor moeten invoeren

Trap er nooit meer in, deed ik al niet hoor maar net zo 'n dating site is 35plusvrouwen.nl !!!
Schrijf die maar bij de bestaande (oplichters sites) want er waren zelfs vrouwen en regelrechte hoeren genoeg die zogenaamd mij een 'speciaal' persoonlijk bericht stuurden, wat ze gekocht zouden hebben met credits en een code en bereikbaar onder 0906-729 0053?
Nogmaals dames en heren trap er niet in.

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BedMaatjes
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden