oplichters

Bedmaatjes en ilovesexdating (en wie weet welke soortgelijke sites nog meer)zijn de zelfde oplichters met maar 1 doel: alle bezoekers zo veel mogelijk geld afhandig maken door de verkoop van credits. Totaal geen kansen op contacten. e-mail adres wordt niet gepubliceerd en ook het verzoek aan andere bezoekers op een e-mail adres achter te laten wordt niet gepubliceerd. Alle accounts van de vrouwen op deze sites zijn fake.

Sterke punten
De makers van deze websites hebben er duidelijk aardig wat tijd in gestoken om het allemaal zo echt mogelijk te laten lijken.

Zwakke punten
Ze vallen vrij snel door de mand. door de fake-reacties die nergens op aansluiten. Zo kreeg ik al direct in het begin reacties waar in mijn foto en mijn profiel de aandacht zouden trekken terwijl ik geen foto had geupload en ook niets had ingevuld in het profielvak. Na enig google speurwerk blijkt dat veel van de toegevoegde foto's van de vrouwen gewoon op het internet te vinden zijn. Wees dan ook voorzichtig met het uploaden van jou foto, want wie weet gebruiken ze jou foto ook.

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BedMaatjes
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden