Bedmaatjes....Fake!!!!!!

Bedmaatjes....Fake!!!!!!

Ik heb me ingeschreven op bedmaatjes met de vermelding dat ik een sexdate zoek, en vermeld dat je elkaar voor een one nightstand niet hoeft te kennen, dus weinig mailcontact, maar gewoon afspreken.
Het enige wat de dames doen, is allemaal vragen stellen, want ze willen me eerst beter leren kennen.
De vragen komen allemaal op hetzelfde neer, en in veel zinnen zitten dezelfde grammticafouten.
In veel gevallen klopt de leeftijd niet met wat je ziet
Allemaal fakers die er zitten om veel geld te verdienen.
Er zitten wel prachtige exemplaren tussen, die alles laten zien wat ze in huis hebben....hoewel ik betwijfel of je ook echt die vrouwen spreekt, volgens mij zijn het veel nepprofielen.
Afijn......ik ben een ervaring rijker, heeft me iets meer dan € 10,= gekost, en dat is altijd nog minder dan een avondje naar de kroeg, waar de vrouwen bovendien volop in de kleren zitten :-))

Sterke punten
Veel variatie in leeftijd.
Mooie foto`s om te bekijken.

Zwakke punten
100% fake dus alles wat je er aan besteed, is weggegooid geld

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

3 reacties

ik sluit mij hier volmondig bij aan jammer dat het mij meer heeft gekost dan 10e
volgens mij bestaat er geen datingsyte die eerlijk is

Natuurlijk zijn deze sex-sites nep. Je moet toch echt dom opgewonden zijn om hierin te geloven. Hoezo spelen deze sites op gevoelens?? Ze spelen alleen op geiligheid, en daar trappen de meeste mannen zeer kinderlijk in.
Ga gewoon online daten bij bv Lexa, en niet bij sex-sites. Gooi dan liever je geld op straat. Je bent gewoon een rund als je met sex-sites stunt :D

Ook ik heb geld weg gegooid aan fakers op bedmaatjes het klopt wat er hier word beweerd als je en paar fakers online hebt benaderd ondek je veel onwaarheden en bedrog ik drong er op aan dat chatten op een cgat site veel goed koper was, maar alle die ik er om gevraagt heb zwijgen het dood als ik een volmailtjr stuurde doen de fakers som niet meer dan een halve regel schrijven en stellen alleen maar vragen . ik vind het uit schot echte hoertjes zijn oprechter en daar krijg je waar je voor betaald hebt.

Bezoek BedMaatjes Reviews over BedMaatjes

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BedMaatjes
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden