persoonlijkheidstest

persoonlijkheidstest

Heb een paar weken op de site als gratis lid gestaan. ik kreeg dagelijks 2 matches op basis van de persoonlijkheidstest.
Op de lijn rationeel versus emotioneel stondenbijna alle mannen op 100% emotioneel. net als in de lijn nabijheid en afstand ( 90% wil op deze lijn 90% nabijheid) en de lijn individueel versus aanpassen ( 90 % wil zich rond de 80 % op de lijn aanpassen)
Nu loop ik al een aantal jaren (52) op deze wereld rond, maar ik heb nog maar weinig mannen ontmoet die deze scores hadden en van beroep interimmanager,ondernemer, directeur etc.waren. Dus.. of de test nodigt uit tot sociaal wenselijke antwoorden of de comptabiliteitstest zegt helemaal niets. omdat er zonder lidmaatschap geen foto's te zien zijn, ben ik ermee gestopt.

Bezoek Be2 Reviews over Be2

1 reactie

Test is wel aardig. Van een man waarmee ik een hoge score had, kon ik via een andere site waar hij ook op stond vergelijken. Het is alleen geen garantie voor een sympathiek karakter. Zelf wil ik geen foto voor iedereen zichtbaar.
Heb er op gestaan, maar vond dat er te weinig mannen waren waarmee ik een match kon maken. Ik had als test twee precies dezelfde profielen ingevoerd alleen eentje 10 jaar jonger. Daarop kreeg ik nog de mannen die ouder waren dan ik en alleen daar. Dat waren de matches voor het profiel van mijn eigen leeftijd.
Verder jammer, want het ziet er goed uit.

Bezoek Be2 Reviews over Be2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden