oplichters

Ik kwam er vandaag achter dat mijn abonnement ook stilzwijgend is verlengd. In de voorwaarden staat dat je bij het eerste contract wordt geïnformeerd over het feit dat je minimaal 14 dagen voor afloop van je lidmaatschap moet opzeggen, dit is dus niet het geval!! Opzeggen per fax?? waarom hebben ze geen telefoonnummer of een duidelijk postadres? ze willen het gewoon lastig maken om er onderuit te komen.

De site is gewoon 1 luchtbel, heb in die zes maanden geen 1 fatsoenlijke reactie gehad. Heb er eigenlijk ook al een hele tijd niks meer mee gedaan. Voorheen kreeg ik zowat elke dag een mailtje met potentiële dates, dat was ook ineens afgelopen totdat ik vandaag een mail stuurde naar be2 om mijn beklag te doen ontvang ik weer een mailtje met een nieuwe potentïele date..erg toevallig.

Toen ik op internet alle reacties las over be2, kreeg ik een slecht gevoel. Heb meteen contact opgenomen met mijn bank om de incasso ongedaan te maken. Waarschijnlijk krijg ik nu binnenkort wel een deurwaarder op bezoek..dat is zo te lezen de stijl van be2.

Ik roep iedereen op met soortgelijke ervaringen een mail naar Tros Radar te sturen zodat zij er aandacht aan kunnen spenderen. Schaam je niet, want je bent echt niet de enige die zo stom is geweest. We wilden allemaal een leuke date, maar blijven met lege handen en lege portemonnee achter..

Sterke punten
geen

Zwakke punten
- geen enkele fatsoenlijke reactie van potentiele dates
- stilzwijgend abonnementen verlengen
- slechte mogelijkheden tot opzegging
- onbereikbaarheid
- oplichters

Bezoek Be2 Reviews over Be2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden