Datingsite

Alle datingsites zijn hetzelfde. Je moet gewoon een beetje geluk hebben en iemand leuk tegenkomen. Scammers en oplichters zijn overal te vinden, ook op je werk, supermarkt of vakantie ;) Je moet gewoon overal opletten!

Bezoek Be2 Reviews over Be2

5 reacties

Wat moet ik me voorstellen bij een scammer in een supermarkt?

Je moet overal opletten,maar op Be2 toch wat meer.En zeker niet betalen.

ze gebruiken ex leden voor hun ledenbestand hoog te houden. zodra je betaald hebt is er een einde aan je datemails. of wel de meeste leden krijgen geen contact/date op deze site.het is niet mogelijk om je profiel te deleten en halen ongevraagd geld van je bank met de mededeling dat je je profiel maar moeten delieten ...be2 is nep ga daar niet heen

Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik, eens lid, geen berichten meer ontving, of het waren 'fake' profielen en ik ergerde me blauw. Toch probeerden ze het geld van mijn visa rekening te halen. Ik ben zo slim geweest om mijn kaart op voorhand te blokkeren en een nieuwe aan te vragen, zodat het B2 niet gelukt is. Het zijn gangsters. Dan is rendez-vous een stuk correcter. Zij melden hoeveel dagen je nog hebt. Als je wilt verlengen, dan betaal je bij, zo niet, dan gaat het gewoon over.

hoe kan ik mij uitschrijven bij Friezel

Bezoek Be2 Reviews over Be2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden