Super

Voor mij gewoon een super site en het kan me niet schelen hoeveel mensen die gewoon niks te doen hebben op mijn review comments geven!

Bezoek Be2 Reviews over Be2

3 reacties

Super bedriegers?

Wel iets te doen. Ben echter kritisch en kieskeurig.

Is voor de meeste leden van die site jammer, maar de profielen zijn wel echt.
Er staan nauwelijks profielen op die betalen. Ben zelf daarom afgehaakt.
Kreeg alleen (net als overal) alleen maar reacties die niet aansloten op mijn profiel. Ondanks de vele vragen die je moet beantwoorden. Grappig om zulke toepassingen te bekijken. Al snel heeft de intelligente gebruiker door hoe deze de resultaten kan beïnvloeden. Dat om meer profielen te kunnen zien, want dat is niet mogelijk. Voor mij een onoverkomelijk nadeel.

Kijk, is net als een auto of handtas kopen. Je gaat niet investeren (tijd én geld...) voor een verrassingspakket. Neem ik in restaurants ook niet. Ik lust namelijk niet alles. En om te voorkomen dat ik er buikpijn van krijg.....
Eten wat de pot schaft dat doe ik thuis wel. Verder wil ik voor vlinders gaan en niet voor bakstenen. Als iets nieuws is dan is het in het begin wel spannend.
Ja, en voor dat geld kan ik ook uit gaan eten. Doe ik net zo lief in mijn eentje.
Kan ik vooraf wel kijken of het restaurant, de entourage en de andere gasten me aanstaan. Daar hoef ik geen vragenlijst in te vullen, maar kies ik gewoon alles zelf. Kan je desnoods wat op je laptop werken als het verder niks is.

Maar, misschien ben ik er al te lang niet meer geweest. Misschien zijn er wat verbeteringen doorgevoerd? Alles is mogelijk....

O ja, heb geen tijd om de taalfouten te verbeteren. Lees daar maar even over heen a.u.b. :-)

Bezoek Be2 Reviews over Be2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden