weird

Ben geen lid van site, ook nooit geweest, maar kreeg vorige week op werkmail een reactie van deze site dat een voor mij onbekende man contact met mij wilde hebben. Kon in zijn toegevoegde foto's van 'vrienden' ook geen bekende zien. Toch erg vreemd, opdringerig en totale inbreuk van privacy. Kijk dus uit hiermee, want blijkbaar belast je zo je collega's of vrienden met ongewenste meuk.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
privacy-schending

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

reacties

Beste Moon,

Mijn naam is Levina en werk bij Badoo. :-) U heeft deze mail ontvangen omdat de (voor u onbekende) man u een uitnodiging heeft gestuurd. Waarschijnlijk heeft hij een uitnodiging gestuurd via zijn adresboek waar u kennelijk deel van maakt. Er wordt verder geen profiel aangemaakt als u niet op de e-mail reageert (en een profiel aanmaakt door op de link te klikken). Tevens zult u aan het einde van de e-mail een link moeten hebben kunnen vinden waarmee u verdere Badoo e-mails kunt blokkeren. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ook uw e-mailadres naar ons opsturen ([email protected]) zodat we handmatig verdere uitnodigingen naar uw e-mailadres blokkeren.

Ik hoor graag van u!

Levina - Badoo Support Team

Nou sorry hoor, maar ik sta ineens op internet met 2 foto's uit facebook! en dat ik op zoek ben naar een man ouder dan 51 jaar, huh????, ik weet niet eens dat ik lid ben van jullie datingsite en ik wens dan ook heel vlug te worden verwijdert!!.

Nou sorry hoor, maar ik sta ineens op internet met 2 foto's uit facebook! en dat ik op zoek ben naar een man ouder dan 51 jaar, huh????, ik weet niet eens dat ik lid ben van jullie datingsite en ik wens dan ook heel vlug te worden verwijdert!!.

Beste Joosie,

Volgens onze gegevens heeft u de Badoo app op Facebook gebruikt. Met de Badoo Facebook App kunt u vragen beantwoorden over uw vrienden en nieuwe mensen ontmoeten, maar u heeft daarvoor een Badoo profiel nodig. Voordat u naar de Badoo app gaat wordt uw toestemming gevraagd om een Badoo profiel aan te maken, en u moet een wachtwoord in uw Facebook inbox hebben ontvangen om te kunnen inloggen naar uw Badoo profiel. Met het wachtwoord kunt u naar uw profiel gaan en uw profiel verwijderen indien gewenst. Wij hebben dit nu handmatig voor u gedaan dus u hoeft dit verder niet meer zelf te doen. Uw gegevens zullen binnen korte tijd ook van Google zijn verwijdered. We raden verder wel aan om de Badoo app van uw Facebook profiel te verwijderen als u niet geinteresseerd bent in Badoo. Hieronder staan instructies om de app van uw Facebook profiel te verwijderen:

De Badoo applicatie van uw profiel op Facebook verwijderen
1) Zorg ervoor dat u bent aangemeld op uw Facebook account.
2) Klik op ?Account?, te vinden in de rechterbovenhoek.
3) Klik vervolgens op ?Privacyinstellingen? van het Account-menu.
4) In de linkerhoek onderaan van de pagina vindt u de link ?Je instellingen bewerken voor het gebruiken van toepassingen, games en websites.? Klik hierop.
5) Op de pagina die hierna verschijnt zult u de Badoo applicatie kunnen vinden, klik hierop en klik vervolgens op ?Toepassing verwijderen?.

Ik hoop dat dit alles verklaard maar ik hoor het graag als u nog verdere vragen heeft! :-)

Hartelijk dank voor deze snelle reaktie, na alle negativiteit omtrent jullie site had ik hier een hard hoofd in en wilde ik al een familielid die advocaat is jullie laten benaderen hierover, dit is nu niet (meer) nodig. Ik zal straks gelijk kijken of eea inderdaad verwijdert is. Ook al heb ik mogelijk Badoo eens bezocht via facebook, dan nog kan ik mij niet herinneren een man te zoeken! met ook nogeens de aantekening 1 die ouder is dan 51 jaar> hoe verzint iemand zoiets.
Mvg
Joosie

Ik heb eea gecontroleerd, Badoo had ik al verwijdert uit facebook, en inmiddels ben ik ook niet meer via google in beeld!.
Hartelijk dank voor deze snelle reaktie waardoor het negatieve beeld over jullie; in deze wat mij betreft weggenomen is.
Mvg,
Joosie

Nu staat mijn reaktie weer voluit op google?, wilt u ook deze zsm verwijderen?, ik ben hier niet van gecharmeerd.

Beste Joosie,

Wat bedoelt u met 'uw reactie' welke op google staat? Bedoelt u deze forumreactie? Google pikt enorm veel op, al dan niet alles, wat we doen op het internet. Wij geven deze informatie niet aan Google, Google doet dit zelf (en zijn daardoor ook zo succesvol). Het is dan ook aan te raden om niet met uw volledige naam ergens te registreren waar u niet van wilt dat anderen hier achter komen.

Met vriendelijke groet,

Badoo Support Team

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden