Badoo Review - Badoo steeds beter

Badoo - Badoo steeds beter

8

Review:
Ik begrijp de meeste van de negatieve reacties hier niet. Volgens mij is de site prima kosteloos te gebruiken, de normale communicatiefaciliteiten kosten helemaal niets. Naast het bekende datingsite kaf staat er gelukkig ook volop koren op de site, relatief veel vrouwen reageren op een normale manier en staan open voor het maken van afspraken. Credits kopen is echt niet nodig. Een leuke nieuwe functionaliteit is dat je bericht krijgt als je toevallig in de buurt bent geweest van een van je matches (zelfde winkelcentrum of zo, een evenement waar je beiden aanwezig was of als je bij elkaar in de file gestaan).

Sterke punten:
Gemakkelijk in contact komen met normale, leuke vrouwen.

Zwakke punten:
Gratis site trekt (te-)veel getrouwde mannen en overige geilneven aan, waardoor veel leuke vrouwen het al snel weer voor gezien houden.

eltjo beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 14 januari 2019 - 5:58

Geschreven door: Dirk

Je hebt zeker je bankrekeningnummer of je creditkaart niet gegeven. En waarschijnlijk heb je een blokkade tegen de betaalmuur van Badoo. Bij gratis leden verschijnt er steeds een betaalmuur.

Datum: 14 januari 2019 - 23:37

Geschreven door: Eltjo

Nee klopt maar waarom zou je dat doen?

Datum: 15 januari 2019 - 10:38

Geschreven door: MGTOW

Zijn er dates uitgerold?
Heb ooit eens aangemeld maar er gebeurde toen maar heel weinig. De meeste sites zijn in onbruik geraakt en vervangen door apps als tinder.

Datum: 2 februari 2019 - 17:33

Geschreven door: Anoniem

Wie denkt dat gratis bestaat op datings site komt snel te weten dat je bedrogen wordt terwijl je er staat op te kijken. Die website kosten handen voor geld voor de servers waarop die sites draaien en daar moet de gebruiker voor opdraaien en de reclames is als extra inkomen om het personeel te betalen. Weet je wat wel gratis is en wel echt bestaat ? dat is een vrienden dienst en de zon schijnt ook gratis en anders ben je erg naïef.

Datum: 4 februari 2019 - 12:53

Geschreven door: Dirk

Knuz zegt dat ze 100 procent gratis zijn, maar voor extra mogelijkheden moet je betalen, dat is niet 100 procent gratis. Volgens mij is Badoo ook niet gratis.

Datum: 4 februari 2019 - 16:22

Geschreven door: Anoniem

Dirk , Veel mensen denken nog steeds dat " gratis " dat ook echt is hoe naïef kan je zijn als je dat echt gelooft ? Ik snap nog altijd niet dat mensen zo blind zijn dat daar in lopen. Want een bedrijf zal nooit iets gratis geven als daar géén strategie achter steekt , en je hebt gelijk als je zegt dat gratis dan ook gratis moet zijn en als je één euro cent moet betalen dan is dit al niet gratis meer. Er is maar één gratis wat bestaat en dat een een dienst die je geeft aan een vriend das de naam gratis zeker waard.

Datum: 23 maart 2019 - 22:35

Geschreven door: Jorn

Knuz en Badoo zijn gratis sites met aanvullende gratis diensten die je niet per se nodig hebt.

Datum: 23 maart 2019 - 22:38

Geschreven door: Jorn

Aanvullende betaalde diensten bedoelde ik

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review