Oplichters - Geldklopperij

Oplichters - Geldklopperij

Zolang je saldo hebt, vinden alle dames je leuk en kunnen ze je niet missen. Had 10 contacten daar. Toen ik aangaf te vertrekken daar en vroeg om contact via privé-mail voor te zetten, bleken ze toch wel zonder me te kunnen. OK, dames moeten voorzichtig zijn, maar dat er geen1 volgt, terwijl er intensief contact was met de meesten, geeft te denken. Wist toen al dat het nepperij is daar en als je dat beseft zie je vanzelf het patroon van draaikonterij en geldklopperij.
Service is ook belabberd. Toen ik OVERWOOG profiel op te heffen en informeerde hoe dat moest, werd gelijk zonder toestemming mijn profiel verwijderd en dus alle correspondentie foetsie. Als je daar over klaag en compensatie vraag, wordt je alles behalve serieus genomen.
Zelfs toen ik op profiel gezet had dat ik alleen bestaande contacten zou beantwoorden, bleven de nieuwe 'uitnodigingen' binnen stromen. Heb als test nu nieuw profiel aangemaakt, zonder saldo. En na paar dagen nog geen enkele reactie. Geen één !! Toevallig, hoor. Er wordt aangegeven hoe vaak profiel bekeken is. Na dozen vol uitnodigingen en mailtje….was ik slechts 3x bekeken !! Snapte dat niet , maar dat zullen de echte profielen wel geweest zijn.
Misschien allemaal een profiel daar aanmaken als vrouw, met waarschuwing dat het nep is??

Sterke punten
Lijkt net echt !
Als je profiel ten onrechte wordt opgeheven, krijg je geen enkele genoegdoening. Zelden zo'n stupide servicedesk meegemaakt.

Zwakke punten
Dat je geen genoegdoening kan krijgen voor deze geldklopperij.
Dames beweren gewillig te zijn, maar verder dan betaalde e-mails gaan ze niet.

Bezoek AmateurContacten Reviews over AmateurContacten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AmateurContacten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden