Geldklopperij

Met verschillende vrouwen leuk mail contact.
Alleen moet je altijd als eerste een berichtje sturen en dan pas weer een reactie, terwijl men een prive bericht kan sturen.
Dus hup kost je weer een credit.
Volgens de site staan er fictieve figuren op.
Ik heb al een paar keer gevraagd of mijn contacten fictieve figuren zijn, tot op heden geen duidelijk antwoord, men komt er op terug.

Zit er nu al een tijdje op en wanneer je denkt een klik te hebben en je vraagt wanneer het is tijd wordt voor een echte date, hebben ze allemaal een smoes.
Of een volle agenda of moet werken of het komt niet uit.

Kortom zit er nog even op om m'n credits op te maken en dan stop ik er mee.

Sterke punten
Zou het niet weten, moet nog blijken.

Mooie vrouwen, sommigen zonder gezicht willen niet herkend worden.

Zwakke punten
Profiel foto's kan je niet zelf wijzigen, moet via hen zelf en dan moet je alles weer opnieuw uploaden.

Bezoek Afspraakje.nl Reviews over Afspraakje.nl

2 reacties

Ik ben het helemaal eens met Martin. Het is volgens mij een dubieuze site met allemaal fictieve profielen. De beheerder zegt van niet, maar geeft dit niet duidelijk aan. Ergens in de voorwaarden staat het met vermelding van 90% echt en 10% fictief. Zal wel omgekeerd zijn. De antwoorden van de dames zijn vaak hetzelfde en nietszeggend. Informatie over hen zelf verneem je niet en afspraken nee dat is er niet bij. Ik heb een privemailadres ingevoerd, maar ook hierop geen antwoord van de dames. Ik denk, dat er bijna alleen maar fictieve profielen zijn. Deze site moet aangepakt worden. Heb 190 euro geinvesteerd. Ben zo vriendelijk iedereen, die reageert een briefje te zenden tegen beter weten in. Eruit met de site. Zou graag een onderzoek zien om een halt toe te roepen.

Martin en Jurriaan, ik sta helemaal achter jullie! Wat een smerige oplichters site is afspraakje punt nl!! Volgens mij word het hard tijd dat bijvoorbeeld het programma Opgelicht dit in de media gaat brengen. Ook ik heb verscheidene keren gevraagd om een lijst met niet fictieve profielen en dit was steeds het antwoord;

Beste Joris,

Bedankt voor j bericht.

Momenteel zijn we bezig met het maken van een oplossing voor herkenning. Zodra die er is, breng ik je op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Johan (Helpdesk)


Aanpakken die smerige oplichters die nu waarschijnlijk met al dit gestolen geld van gedupeerden ergens op de Bahama's zitten!

Bezoek Afspraakje.nl Reviews over Afspraakje.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraakje.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden