geldklopperij

Affaire Zoeken is net als Gewillige Vrouwen één grote oplichterij. Je krijgt allemaal korte standaard berichten, vaak roemen ze je over je profiel en noemen ze zaken die niet in je profiel staan......komt dat omdat de dames in de centrale berichten van diverse mannen tegelijk beantwoorden?
Op je berichten en vragen wordt vaak ontwijkend geantwoord of op een manier waaruit het lijkt dat er snel geantwoord moet worden omdat het volgende inkomende bericht moet worden beantwoord. En dan de dames... vooral de categorie 40-60 tonen foto's van nogal erg jeugdige en strakke lichamen...kom op de leeftijd en het moederschap laten sporen na.
Ik heb het idee dat er gewoon een aantal dames achter de computer zitten die diverse profielen beheren en alle mannen die schrijven moeten beantwoorden op een dusdanige manier dat er een langdurende mailing ontstaat en er dus geld binnenkomt!! Een afspraak met een dame die zegt jou erg leuk te vinden en seks te willen...... nou zelfs na 100 berichtjes over en weer, komt er niet! Deze werkwijze doet me denken aan de ouderwetse 06 "hijg" lijnen.... een gepensioneerde boekhoudster doet alsof ze een seksbeluste 25 jarige is! En mannen, de arme stakkers, trappen er massaal in!

Sterke punten
totaal geen

Zwakke punten
alles is nep......maar ach vrouwen zijn nu eenmaal goed in faken!

Bezoek AffaireZoeken Reviews over AffaireZoeken

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AffaireZoeken
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden