50plusnet is een gratis site en het doel van 50plusnet is senioren in de gelegenheid stellen hun sociale netwerk uit te breiden. Op 50plusnet ontmoet u leeftijdgenoten met wie u kunt mailen en chatten, om eventueel daarna samen of in clubverband activiteiten te ondernemen.

50plusNet Reviews

  Slechte Klantenservice, geen verweer mogelijk

  Op zich een aardige leuke site, alleen erg jammer dat een bepaalde kliek de dienst uitmaakt op het Prikbord. Tere zieltjes die op elke slak zout leggen, elkaar in reacties voor rotte vis uitmaken hetgeen blijkbaar van de Redactie wel mag maar je mag vooral geen dubbelzinnige teksten plaatsen want dan zegt de Redactie dat het in strijd is met de Alg. Voorwaarden.

  Ook heb ik een keer een afspraak gehad met een leuke aardige dame. Ik mocht blijven overnachten en blijkbaar was zij zo teleurgesteld dat ze een klacht heeft ingediend en ik verwijderd werd. Verweer was niet mogelijk omdat mijn IPadres is geblokkeerd.

  Na 1 jaar wederom geprobeerd om mij opnieuw in te schrijven en tot mijn stomme verbazing kon ik weer op de site komen omdat blijkbaar de blokkade van mijn IPadres was opgeheven.
  3 weken ben ik actief geweest op de site en betaalde toen 15 euro voor mijn inschrijving.
  1 week later werd mijn profiel verwijderd. Mijn verweer dat het voor mij aannemenlijk was dat ik weer volledig lid mocht zijn omdat de blokkade van mijn IPadres was opgeheven werd door de Redactie afgewezen omdat ik zogezegd onder valse voorwenselen lid was geworden en dit geheel voor eigen risico is en dat terugstorting van 15 euro daarom niet mogelijk is.
  Ook nu weer is na mijn verweer is mijn IPadres opnieuw geblokkeerd

  Sterke punten
  Is gratis, maar na eenmalige betaling heb je meer mogelijkheden.
  Als je wilt weten wat leden vandaag doen en gaan doen, zoals eten, hondje uitlaten enz en voortdurend met elkaar kibbelen, ruziemaken e.d. DAN kan ik deze site zeker aanbevelen

  Zwakke punten
  Een bepaalde kliek maakt op deze site de dienst uit, als ze je leuk vinden kan/mag alles en anders niet.
  Redactie gaat niet in discusie, dus verweer is helaas net mogelijk.

  geduld

  mooie verhalen op ,maar geduld moet men hebben.

  Sterke punten
  heel graag doe ik schrijven en het liefst op

  Zwakke punten
  wordt snel boos ..

  date

  Mooie dates gehad. Eerst via site, dan eigen mail en telefoon.
  en ja, het bestaat........verliefd worden op onze leeftijd, kriebels noem ze vlinders.
  helaas bleek onze afstand van wonen, gecombineerd met werk, te veel tijd te kosten..hij die ik hoopte, dat mijn laatste liefde werd. Vertrok uit mijn leven.
  ook liefdes verdriet kan dus weer in alle hevigheid toeslaan.
  maar..........eens zal mijn droom uitkomen. Zeker weten.

  Sterke punten
  Goed afgeschermd eerste kontakten kunnen leggen.

  Zwakke punten
  Er wordt niet voldoende gescreend, ook hier struinen er mensen rond, die enkel op zoek zijn naar " slachtoffers " om op een redelijk gemakkelijke manier aan hun gerief te komen. Opletten dus.......is voor eigen verantwoording.

  50plusnet is hier verkeerd gespeld!

  Aan de redactie van Datingwebsites,

  50plusnet moet aan elkaar worden geschreven. Dat is hier op Datingwebsites niet het geval. Vandaar dat hier zo weinig reviews zijn over 50plusnet.

  Volgens mij is het een goede datingsite. En het is helemaal gratis.

  Sterke punten
  Helemaal gratis, goed bruikbaar, veel deelnemers.

  Zwakke punten
  De zoekcriteria zouden uitgebreider moeten zijn.

  Prima site of???????

  Ik ben zelf al heel lang lid van het 50plusnet, het is een prima plaats om mensen te leren kennen. Ook lees ik vaak het prikbord en kan dan nog wel eens erom lachen wat er geplaatst wordt.

  Soms leuke dingen maar ook een geruzie van jewelste. Maar ik kan er vaak wel doorheen kijken wat eraan ten grondslag ligt. Het is nu eenmaal makkelijker je te laten gelden als je mensen niet aan hoeft te kijken dus heeft iedereen wel zijn woordje klaar.
  Veel goede dingen komen er ook tot stand, het is geen datingsite, maar toch zijn er in de loop van jaren behoorlijk wat huwelijken gesloten door mensen die elkaar op de site hebben leren kennen.
  Conclusie, soms geharrewar maar zeker de moeite waard om je in te schrijven vind ik tenminste.:((_O_(Y)

  Sterke punten
  Leuke contacten maar je moet wel zelf goed opletten met wie.

  Zwakke punten
  Gratis inschrijven en er vertoeven, dus schrijven sommige nogal eens uit om onder een andere naam terug te komen als het te heet onder hun voeten wordt. Ook hebben sommige meerdere profielen om toch mensen te kunnen lezen die hen geblokkerd hebben.

  aanzet

  ik kan er nog niks over zeggen helaas

  Sterke punten
  dito

  Zwakke punten
  dito

Bezoek 50plusNet

Schrijf je eigen review